tisdag 25 november 2008

Vackert...

Gråa Sverige, en grå November dag, en grå tid typ 12.59, en svettig mamma med barnvagn som ännu engång kommer försent till BVC. Varför tror jag att det tar 5 minuter att gå fast de egentligen tar 20. Samma visa varje gång. "Öh jag fick väcka han, så vi blev lite sena" med svetten rinnandes i pannan... Jag är en het mamma på bvc... Är jag ensam??

3 kommentarer:

 1. Va du har pysslat =)Superfint...
  Tre gånger har jag bokstavligen sprungit till BVC pga min tidsoptimist, så skönt att höra att det finns fler... Välkomna hem.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Det ligger i släkten att vara tidsoptimist. Hela mitt liv är så där. Igår senast, har varit på körning, tillbka i Borlänge 15. Plötsligt slår det mig, Cajsas ridning börjar 15.30, fullt ös till lekis, hem hämta ridhjälm, fullt ös till ridningen 15min för sent, som vanligt!! De har blivit vana, det har hänt fler gånger. Lekis tex börjar 7.50, vi är alltid där när de börjar gå in. Att man aldrig lär sig:)

  SvaraRadera
 3. Fint även om det var grått. Här töar all snö bort idag och jag som hade hoppats att den skulle ligga över 1:a advent i alla fall. Surt...men i Småland är väl inte oddsen så höga att snön ska ligga en längre tid.
  KRAM KRAM

  SvaraRadera