måndag 26 januari 2009

Kärlek!

I´m in love!! I en frys/kyl. Ser ni vilken skönhet? Varför hittar man alla coola grejer när man redan har byggt klart huset?! Undra om jag ska köpa och ha den i sovrummet..jag har ju redan en där som är smidig som ett kylskåp, så det blir ingen större skillnad!


Vill som alla andra även ha en Kitchen Aid, ursnygga. Vi bakar faktiskt minst 2 ggr i veckan här hos oss så den kommer bli använd men min fråga är, ÄR den så mycket bättre än en "vanlig" electrolux? Ge mig en anledning att köpa den :-)

10 kommentarer:

 1. Jag förstår din kärlek till det där kylskåpet/frysen. Den är urläcker.

  Ang. Kitchen Aid så har jag försökt motivera ett köp för mig själv men jag får det inte att gå ihop. Den rymmer väl inte ens en dubbel bulldeg om jag läst rätt... Och då är det ju ingen idé anser jag...

  kram

  SvaraRadera
 2. den är säker lika bra som en electrolux skillnade är väl bara designen skulle jag tro och priset kanske, brödet blir nog lika gott i båda.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jag har precis som fru Sätterlund hört att den är alldeles för liten för att den ska vara värd priset. Men å andra sidan, varför inte glädja ögat medan man ändå håller på med hushållsbestyren?
  Vill oxå ha en sån!

  SvaraRadera
 4. Jag vill också ha en Kitchen Aid. Gärna en svart.

  SvaraRadera
 5. Ja jag är oxå kär i en Kitchen Aid.
  Gillar den skarpt..
  Skulle haft en då jag baka dessa tårtbottnar m.m.. Men är dom för små? hmmm.. då måste jag ut o kolla in en..

  SvaraRadera
 6. Den lilla ukulelen kostade 195:- Ja,visst var den söt :-)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vill önska en trevlig helg! Kram M

  SvaraRadera
 8. Jag har en mkt bra motivering... (min motivering så jag kan få en när jag fått pengar vill säga...har oxå en electrolux) Man kan vispa i den typ maräng o sånt som ska vispas länge, den är så sjukt snygg att den mer än gärna kan få stå framme o smycka mitt kök :-)!
  /Petra

  SvaraRadera
 9. Tjena!
  Ja visst kan jag väl ställa upp och bli din personliga allt i allo. Det finns dock vissa saker du måste veta först. Jag kan inte klippa hår om det så gällde livet, jag kan tydligen inte heller styla hår, däremot är jag en hejare på att laga mat, enda nackdelen, jag tar 300 spänn i timmen :-)

  Det där med träningen... hmm jag tänker hela tiden att jag ska börja "nästa vecka", men än har jag inte kommit igång. Däremot åt jag ett halvkilo potatisgratäng i går och drack en flarra rött, så det är ju på rätt spår.. eller?
  Ska ta tag i det där, men först måste jag ha nya skor och nya snygga löparkläder, såklart!

  SvaraRadera
 10. Hej!

  Har läst din blogg ett tag och den är riktigt rolig =)

  Ang. Kitchen Aid så kan jag säga att den är jätte bra (vi fick en sån när bygglov var hos oss för två år sen) Jag är väl ingen som bakar super mycket och vet inte om det går att göra en dubbel bulldeg...men den används i alla fall nån dag varje vecka hos oss. Perfekt till matbröd, grädde och maräng =)

  Sen behöver man ju inte plocka fram den varje gång man ska ha den, för den är ju så snygg att den kan stå framme hela tiden =)

  Trevlig Helg!

  /Malin

  www.modeshow.se

  SvaraRadera