tisdag 18 november 2008

BIG!


För första gången har jag blivit kär...i ett land! Har ju vart till Kanarieöarna, Bulgarien , Paris bla men har alltid längtat hem efter några dagar. Jag har inte längtat hem en enda dag!! Jo kanske den där gången jag hörde bomber och pistolskott, men annars! Jag bara älskar det här landet. Vi sa det i bilen idag att nu blir det nog bara semesterresor hit istället för Spanien och Grekland och de där turistiga orterna.

Här är alla så trevliga och glada mot en. Väldigt öppna och hjälpsamma. Som de paret vi träffade när vi var på hockey, vi berättade att vi hade åkt Taxi för 60 dollar för att ta oss till arenan, då skjutsade de hem oss. Fast dom bodde åt det andra hållet. Dessutom ville dom visa en fin bar vid havet som vi åkte till först och sen åkte vi vilse i 2timmar. Vi erbjöd oss att ta taxi men dom vägrade, så vi snurrade runt i två timmar och sen när vi väl hittade hit så ville de inte ha bensinpengar. Give them to your children!

I affärer så frågar de alltid hur man mår. Främmande människor kommer fram och pratar och frågar var man kommer ifrån och hälsar en välkommen. Man är inte van med det i Sverige. Inte vi iallafall.
På kartan kan ni se hur vi har åkt. Vi började i Orlando, vidare till St Petersburg, ner till Fort Myers och över till Fort Lauderdale. Så vi har hunnit sett mycket på dessa veckor. Vi får se om vi hinner med Key West också, ska tydligen vara toppen! STORT att åka dit!
Här finns fina, STORA båtar.

STORA fina stränderStora fina hus
Stora fina hotel precis på stranden! Me like!


Här finns ett STORT utbud av burgare och strips....tyvärr. Just nu längtar jag efter nyttig svensk mat!

Här finns STORA fina bilar. Jag bara älskar stora bilar! Här finns STORA utsiktsmöjligheter

Här finns STORT utbud av kläder!
Think Big!

2 kommentarer:

 1. Hej! Vad härligt ni ser ut att ha det!! Är inte ett dugg avundsjuk ;)
  Vad roligt att du gillar mitt hem, det är ett stort intresse, det där med inredning... ;) Just nu jobbar jag som skolfotograf och fotar en del i studio på fritiden. Jag fotar gärna dina barn.Hör av dej bara så bokar vi in en passande tid! Ha det så gott,
  Kram Therese

  SvaraRadera
 2. JA, visst är det ett fantastiskt land?!!
  Var i USA, Los Angeles, för några år sen och är helt såld på detta magiska land.
  Många kan tycka att amerikaner är korkade och har dubbelmoral, tjocka och rent av tro att de är lite dumma.
  Men jag säger bara en sak, åk dit så kommer ni ändra uppfattning. Har aldrig träffat så ödmjuka och hjälpsamma människor.
  HAr funderat på att åka till New York men har fortfarande inte kommit iväg. Snaaart!!!=)
  Det är härligt att resa!!!

  Mysig blogg du har, hit kommer jag absolut tillbaka!!!

  SvaraRadera