söndag 30 november 2008

Pärlan fynd!

Som vanligt så var det jag och Mille som var uppe med tuppen i lördags. Magnus ville sova för att han vill inte ha påsar under ögonen, vem faan vill det?? Så jag och Mills drog ner till Pärlan. Här är ett axplock av det vi fyndade. Ett bord (80kr) som jag ska ute på bron, dags att dra fram målarburken igen då!

Tyckte de här ljusstakarna var lite roliga, liten godisskål och stake i ett. PERFEKT, de enda jag behöver en kväll, ljus och godis!!!

Och så hittade jag denna stol för 50 pix. Där får sprejburken jobba lite. Sen ska jag försöka sy en mysig dyna till den.
Sen blev det en knäck kastrull, fler ljusstakar, pepparkaksformar, julbock, leksakståg, en röd taklampa, en liten kanna. Totala summan blev 300kr... Sen köpte vi lussekatter på bageriet och åkte till kära syster och fikade.

4 kommentarer:

 1. Hej!!! Vilka fina fynd!!! Dom skulle man ha gjort...korgstolen är så vacker!!

  Jag fotar nästan bara i befintligt ljus och ställer in allt manuellt så att jag kan bestämma både vilken bländare och slutartid jag vill ha, sen kan det kräva att man har ett väldigt ljusstarkt objektiv så här års...denna gång använde jag ett fast objktiv 50 mm , 1,4. Objektivet kostar en del men är verkligen värt det om man som jag fotar mycket! Pris...runt 3500 tror jag att jag fick ge..

  Ha en härlig adventstid!
  KRAM
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Hej! Kul att du hittade till mig! Vilken fin blogg du har och vilka fina fynd du gjort! Själv är jag dålig på sådant, nu finns ingen tid, bara renovering på schemat!
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Oj, vilka fynd du har gjort :) Om du kikar in på min sida ser du lite bilder... Bilderna är klara, de ska bara brännas på skiva!
  Tack för idag, det var riktigt roligt :)
  Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Wow vilka fynd. Bra joobat för en lördagmorgon!
  /Vimsingen

  SvaraRadera