tisdag 25 november 2008

syr för fulla muggar!

Idag var det 2-års koll för lillkillen. Han klarade sig bra, han är lång för sin ålder. Hela 98cm...
Sen tog jag med mig mamma in till Rosa Huset för nytt tyg till köket och hallen. Hittade inget. Helt otroligt, av 4500 olika färger och mönster av olika tyger var det inget jag ville ha, så det fick bli kupolen istället. Kan säga att Kupolen ser betydligt finare ut när det är mörkt, det är faktiskt riktigt mysigt.

Så här ser de ut hos oss nu! Tänk, jag sitter alltid på golvet och syr, vet inte varför, det bara blir så för idag ville jag se på Ugly Betty och Desperate Housewives under tiden. Mina favorit program!!

Köpte svart mossa idag på Dollar Store, 2 för 20kr. Staken inhandlades på Hemtex för halva priset. Snart tänds första ljuset!! Mojsigt!
Det blev iallafall prickigt rött tyg. Men jag vet inte hur jag ska göra med "glipan" mellan kappan och längden, om jag ska skarva eller låta det vara. Tror egentligen att ingen bryr sig ändå. Undra om jag ska blinka med ögonen åt Manny så jag får en röd/vit matta istället...


Så här blev det i hallen. Har en längd kvar men tror inte jag hinner med den ikväll. Måste lägga mig tidigt idag, ska till skolan imorgon.
Köksfönstret igen.

4 kommentarer:

 1. Ja, visst är det mycket man vill hinna med fast man vill gå och lägga sig när man vet att man måste upp nästa dag.
  Vad pluggar du till?
  Själv pluggar jag till undersköterska just nu.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vad fint du fixat, det kliar i fingrarna att sätta igång med lite adventspyntande här med!!

  Ha det gott! Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Hjälp vad fint du har det!! Och vad duktig du e på att sy. En annan har ju inte sådana färdigheter på sin talanglista. Jag har ju inte ens en symaskin. MEN vad jag önskar mig en! Jo ang. Bali.. allt på bali är billigt. Iallafall var det det för 5 år sen :-). Vi njöt under två hela veckor. Finns massor att se och shoppingen beror på vart på Bali du åker och vad du är ute efter...
  (vilket STORT och SNYGGT kök du har!!) Kram

  SvaraRadera