onsdag 19 november 2008

Britta, ska du verkligen läsa detta inlägg?!

Ser du Britta? Här sitter din söta son och väntar på något. Något som du kanske inte kommer tycka är så bra... Han ska piersa sin navel! Ja vet det är uur-töntigt men han insisterade att få göra det så jag lät honom göra det! Du är väl inte arg??

Men sen kom han som skulle göra det på honom, att börja raka armen och tvätta rent den. Magnus förstod inget så han bara flöt med.
Sen började han dra med någon slags nål med färg och Magnus trodde det var en ritual inför navel-piersingen, så han sa inget.

Och sen 3 timmar senare så fick han en döskalle på armen. Vet du vad det värsta vad? Han fick INGEN navel-piersing! Skandal! Och den där studion som är så känd för sina verk! Här ser du resultatet! Fint blev det iallafall?
Nu ska Magnus hit nästa år igen. Han vill se ut som grabbarna på bilden nedan säger han... imponerad?

1 kommentar:

  1. Fyy faan vad duktig han var! Magnus alltså! Nejdå! Shit va snygg den blev. Jag ska LÄTT dit jag med när vi åker! Du då lilla fegis Fina! Retas går bra, men du törs inte själv, ha ha. Jag tycker att du ska tattuera in postens loggo på armen, posten har stor del i den person du är idag!!! Gör det!

    SvaraRadera