söndag 16 november 2008

SJUKT!

Igår tog vi en snabb tripp till det största outlet som finns typ, Sawgrass Mill i Fort Lauderdale. Eftersom vi skulle på hockey så rappade vi på lite och kutade runt som två Judas med barnvagnen i högsta hugg. När vi skulle till den sista butiken, Jon Ron Surfshop så mötte vi två människor, och inte vilka som helst utan två borlängebor nämligen Dahlas och hans tjej!!! Sjukt va?! Världen är inte så stor som man tror!

2 kommentarer:

  1. Hur mycket pengar går det åt till shopping? Finns det mycket kläder som är nåt att ha? Fredrik gillar ju Adidaströjor, är det mycket billigare? Har ni köpt mycket grejer? Dollarn är ju uppe i 8kr nu. Helt sjukt att träffa bekanta när man är borta!

    SvaraRadera
  2. det går åt MYCKET!! Magnus köpte 2st pumaskor igår för 300kr/st hemma kostar dom runt tusenlappen. Ebba köpte också ett par för runt 200. Det finns både, Nike, Adidas, levis,Quiksilver, Oakley, Billabong, Victoria Secret,Puma mfl, en del grejer är mycket billigare och en del är nästan samma pris som hemma. Igår köpte jag ett par UGGS, äkta för 40dollar, hemma kostar de också runt 1000-lappen! Ska in och köpa en Victoria Secret BH, den kostar 50dollar, den är dyrare hemma också. Så visst finns de saker att handla, så ta med mycket pengar. Finns inte så mycket barnkläder, inte snygga iallafall, det finns de snyggare hemma på H&M. Leksakerna är MYCKET billigare, en Bratz här kostar ca 80kr, Pet SHop är också billigare, men man får ju inte med sig så mycket i väskan, då hade jag handlat alla julklappar här.

    SvaraRadera