lördag 10 januari 2009

Ombyte förnöjer!

Idag blev min hallmöbel såld!! De kom på morgonen och hämtade den och jag fick pengarna i handen. Vad gör en "lady" då? Jo hon packar in hela familjen i bilen och åker till IKEA. Tog med några fler familjemedlemmar och åkte till Västerås.
Väl framme så åt vi mat där. Fiifan vilken äcklig mat dom har. Jag åt en torr kyckling med då bjäfs till, Ebba fick macaroner och köttfärssås som smakade...illa! Men lika glad är jag för det för vi hittade några fynd!

Vi köpte ett nytt tyg till våran Ektorp, ett vitt. Köpte även nya gardiner och lite tyg så nu har man suttit hela kvällen och sytt kuddfodral. Lördagsmys vad är det?? Men jag måste få de klart direkt, jag hatar att ha saker liggandes! Milton & Co fick gå in i lekrummet under tiden vi gick runt. Det var hans och Wiggos första gång, vi fixade falskleg eftersom dom är under 3år... Detta kommer dock inte hända när dom ber om det vid 16år ålder :-) Men det gick skitbra, storsyster var ju också med.

På hemvägen blev Pluto trött och satt och tjatade hela vägen hem om kalaset han ska på imorgon. Jag funderar på om jag ska uppfinna en slags isolerad vägg i vår bil, mellan fram och baksätet så man slipper höra tjatet jämt, "är vi framme snart?" , ungefär 3 minuter efter man har åkt. "NEEEJ det är bara 3 timmar kvar, kolla ut om ni ser några fåglar". Så nu har man lyckats fått dom att hata dom där jävla fåglarna!

Så här blev resultatet. Vi hade svart tyg innan, och panelgardiner. Jag är urless på panelgardiner så idag köpte jag öglegardiner istället. Nya lampor och ny matta blev det också. Mattan kostade 79kr, ordinarie pris 279kr så då var saken klar.

8 kommentarer:

 1. Tjusigt!! Kul med lite nytt
  Ha det//Mia

  SvaraRadera
 2. Åh, vad roligt med en Ikeatripp. Man kan dock hålla sig för skratt med barn i bilen :) Kul att du fyndade lite. Jag är också helless på panelgardiner. Har kört rullgardin-varianten i över ett år nu. Skulle vara kul att se hur det ser ut live hos er. Ni ser ut att bo jättemysigt.
  Kram Therese

  SvaraRadera
 3. klaga inte på maten bortskämda unge hälsn pappa

  SvaraRadera
 4. men pappa klarade du av att lämna en kommentar!!! Bravisimo!!!

  SvaraRadera
 5. Här försöker jag övertala maken om att vi ska byta till vita överdrag på vår förnuvarande beiga Eketorp. Super snyggt!!!

  SvaraRadera
 6. Kul med ikea.
  Vad fick du för hall-möbeln då om man får fråga?
  Visst fanns dom på ide huset förut?

  Marit

  SvaraRadera
 7. Hej bruden!
  F-n va roligt med IKEA, man blir LYCKLIG av shopping! Smart med överdrag, faktiskt inte krångligt att tvätta heller. Ledsen att jag inte återkom tillräckligt snabbt om hallmöbeln..

  Själv hade vi kick-off i lördags så nu är man laddad till tänderna. Kör utbildningen för ÅF ikväll, alltid pirrigt...men skitkul!
  Ha en härlig vecka!
  Kram/anna

  SvaraRadera
 8. Snyggt! Kan förstå din trötthet på paneler. Känner detsamma själv när jag ser på mitt vardagsrum...:(

  SvaraRadera