torsdag 6 november 2008

Muss & Kalle
Tisdag 4/11. Vi var ju som sagt på Magic Kingdom. Tog bussen som gick precis utanför hotellet vid 09.00-tiden. Eftersom vi tappade bort våran vagn så fick vi hyra en inne på området. Tog en tvillingvagn så Ebba kunda sitta också. Vi köpte "Hopper" biljetter som gör att vi fick gå mellan Magic Kingdom, Epcot, Hollywood Studios och Animal Kingdom. Tänkte fixa det på två dagar men det var omöjligt! Vi hann bara med Magic K och Epcot. Som jag skrev tidigare så tog bara Magic K nio timmar!
Askungen och törnrosa.
Kl 15 så var det parad och det var höjdpunkten var ungarna.... och Magnus. Man fick se alla figurer, Musse, Kalle, Långben, Peter Pan mfl.


Här får Milton en autograf av Pluto. Såå mjuk och skön! Ebba har sprungit runt och tagit autografer av olika figurer. Här fick Mille låna autografblocket

Snygga brillor va!? Ett par 3-D glasögon. Allt var så verkligt, kändes som Kalle Anka flög på oss. Såå verkligt!

Ja här ser ni USA´s svar på svenska makaroner. Här äter man strips och nuggets överallt. Blää jag spyr på allt flottigt.Pappa blev uppraggad direkt men han kan inge engelska så han svarade bara "alla tiders"! Go papi!

Tomorrow land!
Ebba och jag är ute och kör bil!

Det finns så mycket att se så det är helt sjukt, man går säkert flera mil om dagen. Kan inte skriva om allt då blir det världens längsta inlägg. Inte så konstigt att man är helt slut på kvällarna.

Love is in the air?Nu klämde Milton fingarna i dörren så vi ses!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar