tisdag 3 februari 2009

Bokat och klart!

I söndag kom några vänner hem till oss och åt pizza. Jag hade redan ätit en på natten så jag varierade lite med kebeb istället. Nytigt? Jo Jag vet! Skit samma.. Vi kom fram till att vi skulle dra till ett varmare land och 10minuter senare så var det bokat och klart! Vi åker till Hurghada med ungarna och hela köret! Allinclusive, hur bra som helst, när man har barn med sig som vill ha glass varannan minut och en karl som vill ha öl varje minut...
Ska bli härligt!! Någon som varit där??

13 kommentarer:

 1. åååååå så skönt, jag vill också följa med, i har ingen extra stor resväska som jag kan få plats i ??
  Ha en underbar semester!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Been there, done that, baught a waterpipe! Jag, Roggan och ett par till var i Hurghada för ett par år sedan...köpte vattenpipa...så klart. Jag tycker Ni har gjort helt rätt i att bokat all inclusive för Hurghada är ingen stad man vill vistas så mycket i. Invånarna är verkligen riktigt vidriga om Du frågar mig. Stanna på hotellet och njut av ett superskönt klimat och ett otroligt vatten! Fan va nice! Se till o drick Aloe vera, det gjorde vi och klarade oss. De andra drack inte o de låg ett par dar...inte kul!
  Ps Kommer Du på söndag till kontoret? Vore skitkul! Kram/Anna

  SvaraRadera
 3. Ser underbart ut! Ibland är de de bästa resorna, de som man bestämmer sig för att beställa i all hastighet, helt ex tempore !
  Hoppas ni får det skönt där,
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Åh fy fan va fubbigt... jag vill oxå åka till solen. När bär det av? Var det skitdyrt?? Behöver ni inte en personlig sjuksyrra med er? Jag ställer upp mot betald resa!!

  SvaraRadera
 5. Ser väldigt härligt ut. Speciellt om man samtidigt vänder huvudet mot det gråtrista vädret utanför fönstret och sen tillbaks till skärmen.

  SvaraRadera
 6. Jag har vart där, det var helmysigt :)

  SvaraRadera
 7. nix, blev lyckligtvis inte sjuk.
  ja, gina har faktiskt skitsnygga

  SvaraRadera
 8. Har inte varit där men det ser härligt ut...Inget avis.

  Kram Anne

  SvaraRadera
 9. Jag har varit i Hurghada 2005. Vi hade det hur bra som helst! :D Vilket hotell ska ni bo på?

  SvaraRadera
 10. Haha! Torka spyor, that´s my shit...
  Det gör jag så gärna. Men fickpengar får du fasen skrapa ihop själv, fast å andra sidan ska jag ju kanske jobba lite i norge så det kanske slutar med att jag står för hela kalaset... I Augusti har jag och Mr Hellman varit gifta i 5 hela år, så då kanske vi kostar på oss en resa, det vore nice.
  Angående magsjuka, kan ni inte ta det där vaccinet som man dricker
  Kommer inte ihåg vad det heter.Och kom ihåg att ta med er resorb, mitt universalmedel, funkar mot baksmälla oxå.. Två resorb och två alvedon på kvällen så är man fit for fight på morgonen :-)

  SvaraRadera
 11. Tjena lediga bruden :)
  Har haft besök idag på fm och sen bakade vi chokladbollar :)
  Radion drivs av tre LR6 batterier och är därmed sladdlös. Den kostade 89:- och ljudet är väl inget man jublar över men duger som matlagnings/diskningsunderhållning ;) Huvudsaken den är snygg ;)

  Kram Therese från Gagnef City

  SvaraRadera
 12. Haha, det var den låten jag själv sjöng på när jag skrev inlägget :D Det var min tanke att ni som läser skulle börja sjunga "emil-sången".
  Kram

  SvaraRadera
 13. åh va härligt :) skönt de såg ut!!! aa visst va de e bra där, va också bara där några dar..

  belv den vita :D

  ni får ha en jätte bra resa :D å idag e d de freda!! så ha en himla skön helg också :)

  kram nadja

  SvaraRadera