måndag 24 november 2008

Tips mottages!

Jag är en människa som måste ha något att se fram emot. Jag tycker det är skittråkigt att gå runt i kalla, gråa Sverige utan att se fram emot något. Efter vår semester så har vi inget att se fram emot så vi tänkte redan börja bygga ihop en "framtida" resa. Nu har vi inte råd att åka, men man kan väl planera lite och jämföra olika rutter i världen. Jag skulle vilja prova Dubai men Magnus blev frälst i USA, så vi får se. Har ni något favoritland/stad??

7 kommentarer:

 1. Tack för titten inne hos mig. Ja, Corron (eller hur det stavas) är ju jättekul spel. Vi skrattade gott i lördags.

  Jag har min favoritplats på jorden och det är Bali. Vi sticker dit i juni 2009 igen och förra året var vi i Vietnam. Jag har bilder från båda via min blogg. Men Bali ligger mig kärast.

  Tittar gärna in igen hos dig. Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Det är jättebra i Vietnam. Billigt som bara den. Vi bodde riktigt fint och betalade 15 dollar natten. Det är inte mycket det inte. Och shoppingen... ahhhaaa... Jag sydde upp 2 klänningar, 3 byxor, en dress, 4 sjalar, 2 toppar och slutnotan blev 1100 SEK. Inte helt fel.

  SvaraRadera
 3. Vi hade inga barn med oss till Vietnam, det var smekmånad, =) men till Bali hade vi det och det var inga som helst problem med barn med sig på Bali.
  Vi mötte några familjer med barn och de hade det gott och tyckte inte det var något problem att resa med barnen där.
  Överlag så tyckte jag att standarden på hotell var väldigt hög. Bättre än på Bali faktiskt. Så för dessa 10-15 dollar bodde vi riktigt bra.

  SvaraRadera
 4. Jag måste hålla med föregående talare.. Bali! Fantastiskt vacker och otroligt underbara människor. Billigt och massor av upplevelser..

  SvaraRadera
 5. Ohhhh så duktig du är!!!! Det blev ju kalasbra juuuu!!!!
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att vi går en pokerkurs och sticker till Vegas nästa gång och blir rika!!!

  SvaraRadera
 7. Jag är så trist för jag föredrar ju det snöiga Sverige och norrland! Kram Anna

  SvaraRadera