måndag 5 januari 2009

New England- style

Vart Ni nyfikna nu efter förra inläggen!? Ni får hållas ett tag till hehe! Efter vår USA-resa så vart vi ju frälsta i landet. Det är ett sånt coolt land, ME LOVE VERY MUCH! Så nu börjar det suga lite i "gör om mig" tarmen. Jag vill nu ha New England stil. Det är ju så fruktansvärt snyggt så jag blir helt spattig! Kolla in bilderna och njuuuut!
Tänk att en flagga kan vara så snygg. Inte skulle den svenska flaggan göra sig lika bra heller?!
Foto: Oceanhouse
Om den här sängen stod inne hos min lilla Milton så skulle den nog ändå inte duga för vår lilla pirat. Varför tänker ni? Jo för att den står för långt från mamma. Men OM vi skulle bygga ut vårt sovrum så kan vi klämma in den här bredvid vår säng, då kan han nog tänkas susa sött i den. Måste skriva upp den idén på min "gör om" lista.
Foto: Oceanhouse
Foto: Oceanhouse
Snyggt va?! Nu vill jag ha råspont i vardagsrmmet på fondväggen. Inte sen utan NU! Hoppas att Bygglovs-Matte är ute och plockar kottar utanför min dörr någon dag! Welcome in Mr Matte!

Foto: oceanhouse
Foto: oceanhouse

Foto: parcourrier.se

Drömma kan man iallfall, om det blir av är en annan femma. Är det någon som vet hur man gör för att få bilderna bredvid varandra, två och två alltså?

15 kommentarer:

 1. Hejsan!!
  Vilken fin blogg och fint hem du har. Ja, visst är det såå snyggt med New England. Kör stenhårt på det i vårat vardagsrum ;) Tänte bara berätta att jag gör sjärntavlor på beställning. Dom är 40x40 + träramen, finns i många olika fäger och kostar 300kr (istället för 1995kr som originalet)Dom ser ut som tavlan som sitter till vänster på bilden med sängen på. Grå med en stor vit stjärna och vit träram. Så är du intresserad så är det bara att höra av sig.
  Ha det så bra.
  Mvh Emelie

  SvaraRadera
 2. Är tyvärr alldeles för oteknisk för att kunna hjälpa dig med din bildfråga.
  Men jag håller absolut med om att stilen du visar är himskans snygg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Nej du, jag har inga tips på någon bra billig designer sida. Jag kör mycket ellos (hemskt att erkänna). Jag håller med dig om USA, man blir lätt hooked. Har du varit på Pottery Barn och Create & Barrel? De gillar nog du!

  SvaraRadera
 4. Hej igen!!
  Tack för sko-tipset, det ska jag absolut kolla upp. Kanon!
  Det är så himla trist när barnen fryse.
  Japp, vi bor i borlänge. Jag känner igen dig, fast jag vet inte varför ;)
  Spana runt lite du, hoppas att du hittar något du gillar :)
  Trevlig kväll!
  /Emelie

  SvaraRadera
 5. Förresten, det finns mer pyssel i min andra blogg mormorsparla.blogspot.com om du inte redan har hittat dit ;)

  SvaraRadera
 6. Snyft...näej jag var inte på U2 på Ullevi, men JAG SKA PÅ DEM NÅGON GÅNG I LIVET, JAG BARA SKAAAAA! de är ju så bra!! Så glöm ej att säga till mig om du hör att de ska hit!
  Kram på dig

  SvaraRadera
 7. Hej :) Tror inte att det går att lägga in två bilder bredvid varandra i din mall. Iaf inte i den storleken. De får inte plats i bredd. Då måste du välja stretchmallen som jag hade tidigare men då passar inte bakgrunderna istället. Så långt har jag kommit fram till iaf... Hör av mig om jag kommer fram till nåt annat :)
  Kram så länge

  SvaraRadera
 8. Hej igen!
  Jag har med provat att lägga bilder bredvid varandra men det gick inte, jag tror att man måste göra det i nåt bildprogram...
  Tjing

  SvaraRadera
 9. Ja du, han kanske är några timmar äldre i alla fall. Han föddes 3/5 kl 8 på morgonen. Men ingen panik, Ivar slutade ju ungefär samtidigt som Aron.. alltså i somras då han var 4,5 år. Eller han har ju haft uppehåll lite till o från. Stackarn har väl lika dålig karaktär som mor sin med snuset.
  Aron skippade både blöja och napp i somras, för då blev han "stor-kille-stark" och skulle inte va sämre än brorsan.

  SvaraRadera
 10. Knas, det är typ det minsta man kan säga.

  Provar att ringa dig i morron igen!

  Eva

  SvaraRadera
 11. Hej, en ny härlig blogg för mig :)

  Svar på din fråga hur man får bilder bredvid varann i inlägget...
  Jag tar in bilderna med bildstorlek: liten och bildlayout: ingen, och sen när jag väl har bilderna i inlägget så tar jag i dom och lyfter dom brevid varann.
  Själv har jag redigerat i html-koderna lite så att mittspalten i bloggen är lite bredare, så då rymms där 3 små bilder, mot 2 i den normala mittspalten.

  Bara att fråga om du undrar över nåt!
  skön söndag!

  SvaraRadera
 12. ps. bilderna bör vara i lodrätt ställning, i vågrätt ställning tror jag ej dom ryms...

  SvaraRadera
 13. Oj då, och jag som tyckte det gick fort med Aron. Ivar tog ju 48 timmar, och Aron "bara" 10. Men men, jag kanske har jävligt svaga krystmuskler då... Fast det är klart, väger man 25-30 pannor plus så har väl musklerna gått och gömt sig.

  SvaraRadera
 14. Halloj!
  Vi har råspont i badrummet och i sovrummet har vi vanlig råplan. Dvs ospontat virke. Vi har skruvat fast brädorna i reglarna i väggen och sen har vi fyllt igen skruvhålen med silikon/spackel. Enkelt och snyggt ;)
  Kram

  SvaraRadera
 15. Åh, så fint. Jag har en tid varit sugen på att göra om vårt TVrum i New England stil, skulle vara så mysigt...

  SvaraRadera