tisdag 18 november 2008

På krokodilfärd..

Idag så åkte vi uppåt i landet fast vi trodde vi skulle neråt. Everglades är STORT! Vi har vart ute och åkt en "airboat" i träsket. Var roligt men jag hade hoppats på att få se större alligatorer!
Här väntar Ebba och mormor på att få hoppa ombord på båten. Tror Ebbis var lite nervös efter "någon" hade lurat i henne hur dom älskar att äta barn med rosa kjolar.

Mangan var också nervös. Höll i mig så här hårt under hela resan! Jag försökte lugna honom men det gick inte.Mysiga???


Floridas största fågel. Kom inte ihåg vad den hette.Milton satt still under hela båtresan, alltså 40 minuter. GRATTIS Milton det var rekord på denna semester!Här ser ni svansen på en till...


Mamma fixar till håret, jaa men vet aldrig vem man träffar här ute. Crockodile Dundee kanske?!


Söta upptryckta gulliga kinder!


Den här ödlan såg vi när vi hoppade in i bilen. Fy satan var stor den var. De här djuren är ju inte riktigt mina favoriter, men så länge de håller sig på avstånd så går de bra. Har ju småödlor som springer runt huset också så det gäller att stänga dörren efter sig, annars vet man inte vem det är som ligger i sängen när man lägger sig.

1 kommentar:

  1. Hejhej!
    Länge sen jag var inne på din blogg. WOOOW vilken underbar usaresa ni gjort o va fina ni är! Kan förstå att ni haft det helt underbart!
    /Marita

    tusenideer.blogg.se

    SvaraRadera