lördag 22 november 2008

mys...


Nu ska jag och Manny krypa upp i soffan, tända ljus, kolla på TV, äta godis, hålla om varandra och bara dricka glögg och bara mysa. Fast nu står han i garaget och skriker att han vill ha pizza. Det var den myskvällen...
Har någon av er sett om dom säljer dessa glögg muggar någonstans? Jag tyckte dom var ursnygga!

5 kommentarer:

 1. Tjenare och tack för kommentaren hos mig! VILKEN OTROLIGT BRA , ROLIG Å FIN BLOGG DU HAR!!! Mycket bra bilder! Gillar du att fota?
  Jo, ang teckensnittet. Det heter papyrus. Det är lite knövligt att lägga in det, iallafall tyckte jag det och jag fick tillslut fråga jag med, för jag fixade det inte! Man går in i Layout, Redigera HTML, sedan där måste du radera ut det teckensittet du har nu och skriva in papyrus! Glöm ej att spara sedan, det är lite knivigt att hitta alla gamla teckensnitt så man får sitta en stund men det är det värt för det blir ju så fin text!!!! Lycka till! Ska kika in hos dig sedan igen och se hur det har gått! ;)
  Kraamisar

  SvaraRadera
 2. Hej på dig!
  Har ni kommit hem till kallan nu?
  Jag har inte sagt upp mig på guldfynd än,men jag har fått ett nytt jobb men det är bara till hösten och lite nu på våren. Har fått jobb som skol och dagisfotograf. Super kul. Läste att du fått nytt jobb med,Grattis!
  Kram

  SvaraRadera
 3. tjena!
  Rolig blogg, halkade in här från tesbrandts sida. Glöggmuggarna du efterlyser kommer från Höganäs. Borde ju finnas på DUKA eller så. Här kan du i alla fall hitta dom:
  http://www.hoganaskeramik.se/web/hoganaskeramik.nsf/se/vara_produkter_julprodukter

  kram

  SvaraRadera
 4. Låter ofantligt mysigt att krypa upp i soffan o dricka glögg:-

  Ha en fin söndag
  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 5. Hej! Verkligen snygga glöggmuggar!

  Kul att du vill vara med och tävla på min blogg, lycka till!

  Kram Johanna

  SvaraRadera