torsdag 20 november 2008

Key Pest

Halv sju kom min mamma in och väckte oss. Jag sov ju som skönast, men det är alltid då jag blir väckt. Slängde i oss frukost och for iväg mot Key West. 4timmar skulle det ta. Jag kände bara hur härligt det skulle bli att få åka med två trotsiga Björlunds ungar i f.y.r.a timmar, yippiyeh! Jag slocknade efter ca 30 minuter, och vaknade av att dregglet rann längs kinden. Jag förstår nu vad Magnus ser hos mig. Jag är såå naturlig och sexig moahaha!!

Hann knappt få bort saliven från kinden innan jag kände sockersuget satte in. Direkt när jag öppnade ögonen så skrek jag åt Magnus att SVÄÄÄÄNG VÄNSTER!! Så nu har hela familjen viplash tack vare mig. Jooo varsågod för det, det var så lite så! Varför vi svängde vänster var alltså för att jag ville ha Donuts med socker. Köpte sex stycken igår och det blev sex till idag. Men är det nå gott då??? Öh JA!
Vi åkte vidare efter vårt lilla stopp på Dunkin Donut neråt landet. Men neee jag är besviken. Tyckte inte det var något speciellt. Vi vände efter ca 2 timmar. Vi stannade vid en rastplats och tog miljoner bilder. Det var ju jäkligt fint och så men nää vi kom överens om att vända och åka till shoppingcentrat Sawgrass Mills. Men som sagt så tog vi bilder iallafall... Jo jag vet att det är samma gamla vanliga bilder och poser men me like it!

Här ser vi då en gröngräsad hårdmatad yukkapalm från västsahara som avlades hit 1993, minns det sååå väl. Ja det var tider det!
Här är vår fet Dodge, en av de värre sorterna faktiskt. Väääldigt många kändisar åker i dom här bilarna. Joråsååatt, den går bra. Automatlåda, 7-sittsig, AC, tonade rutor, sen betalade mamma extra för värmetilägg i säterna hon får så lätt urinvägsinfektion.
Här roar vi oss på olika sätt...
Fan vilken röv jag fick på den här bilden!! Bingo Rimér, kan du retuchera bilden tack!
Ebba skickade ut morfar i havet för att hämta en snäcka. Titta vilken stor och fin!
Stolt storasyster och avundsjuk lillebror.

Här ser ni morfar på snäckjackt!

"Japp det var jag som hittade snäckan" Calm down Ladies!"Man måste ta kort på sig själv när ens sambo står och speglar sig i vattnet....
SKÅÅÅL!Fina lilla Ebba med mamma....

Om ni undrar varför ungarna har så mycket kläder på sig så beror det på att det är inte så varmt i Miami tidigt på morgonen. Och så har vi en annan svettpärla i bilen som bara sprutar ur ISkalluft ur systemet så alla i bilen sitter och huttrar med filtar och jackor på sig. MEN jag gillar dig ändå Manny...

38-årig kärlek!

Familjekärlek!

Har man tattuerat sig hos Miami Ink. så vill man ha RESPEKT, Yoh Man! West side is the best side right?! ThathaBamsekram!


My first, my last, my Everything!

1 kommentar:

  1. FY vad Mangan är mobbad. Jag tror nog inte på att mamma skulle betala extra för något, då har hon nog hellre suttit på en stjärtvärmare! Eller suttit i knät på pappa. Ha Ha.

    SvaraRadera