lördag 1 november 2008

Lördag

Idag började vi dagen med att vakna. Lördag morgon, härligt! Då har man sovmorgon...de flesta, men inte vi. Milton är som en väckarklocka, samma tid varje dag. Vare sig det är tisdag eller LÖRDAG. Hopp upp ur sängen och åt tomtegröt med kanel & sirap. Tog på Mille overall, vantar, krage och mössa och in i bilen med han och ner till Pärlan. Men det var inte öppet så det var bara att vända och åka hem. Förstår inte varför dom måste fira allhelgona, JAG vill ju handla!

Idag har hela familjen fått mat hos våran KÄRA mamma & pappa. Stek stod på menyn, mamma kan verkligen laga mat, det var underbart gott och till efterrätt så var det äppelkaka med vaniljsås! mmmmm!

Världens bästa mamma!

Min brors son Wiggo och våran lilla Milton!

Blivande Dressman Magnus.

Fick låna mammas nya skor idag för jag skulle gå ut dom åt henne. Jag vill behålla dom men jag fick inte!!! Varför mamma varför???Skarp blick

PussPuss
Mina Rayban glasögon. Helt äkta och gjord i väldigt mycket plast. Det sjuka var att dom rea ut dom på JULA för 29.90kr Snacka om ett KAP :-)Min jacka, även den från Pärlan. Mössan köpte jag på en loppis i Paris av en rasta neger. Han satt med en cigg i munnen och halvsjöng fram orden. Han hade så fina dreads så jag var tvungen att köpa den...vågade inget annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar