tisdag 16 december 2008

Jackor

Nu börjar skidsäsongen krypa sig närmare och det är dags att hotta upp outfitten lite. Jag känner att min jacka och byxa från Galne Gunnar har gjort sitt :-)
Har kikat runt på olika affärer men har inte hittat nåt som känns 100%. Hittade faktiskt skitsnygga jackor från USA, men hur kul är det om dom är för korta i armarna. Det är ett problem man har om man är 177cm över havet. S/M är perfekt i kroppen men large i armarna. I värsta fall får man sy på 25cm mudd i armsluten, snöggt sörru! Vilken tyckte ni?
1. North Face
Altrec.com
299$


2. North Face
usoutdoorstore.com
450$

3. North Face
Outdoorstore.com
240$
4. North Face
usoutdoorstore.com
180 $


Lite Elvis inspirerat!
5.Spyder Onyx
usoutdoorstore.com
480$

6.Salomon
usoutdoorstore.com
300$

7. Naturcompaniet
3499:-

8.Phenix Coral
usoutdoorstore.com
415 $


Eller ska man överaska med en hel overall?! Helst en tajt som skär in lite snyggt mellan skinkorna så när man böjer sig ner så håller alla andan ihopp om att den ska spricka!
9.Roxy
roxy.com
270$
Jag och Anna ska ta en tripp till Stockholm på mellandags rea så där borde det finnas mer än här i allafall. Men när man blir mamma så får man någon slags magnet i sig som bara draaaar sig till barnavdelningen och gör slut på pengarna där. Och vips så står man där i sin Gamla Galne Gunnar outfit!

10 kommentarer:

 1. Du är ju inte klok :-) Du skriver såååå roligt! Jag kan säga att det där är julklappar från Morfar till tjejerna. Jag är inte heller så tät ;-)
  Ha det gött nu TokFina
  Kramizar från oss

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte den randiga var skitsnygg. Men vitt... verkligen? Fast det kanske bara är jag (som sullar ketchup, går mot lortiga bilar och häller kaffe över mig själv titt som tätt) som är bannad från att bära vitt för all framtid.
  Jag röstar i alla fall på den randiga eller den första, fast dom var rätt tjusiga allihop.

  SvaraRadera
 3. Ja just det, smart av dig. Man kanske skulle ta och skriva ut vad artisten och låten heter när man lägger ut klippet... he he.
  Hon heter Marit Larsen, låten heter (inte helt oväntat) if a song could get me you.

  SvaraRadera
 4. Jag röstar för nr3 eller 5. Jag tror nog att Magnus passar bättre i overall än du:)Shit va lite naturkort du har på din blogg. Om jag vore dig så skulle jag ta med mig kameran lite oftare, man vet ju inte NÄR man tar det där kortet som ger stora cash!!! Lyd mitt råd och ta med kameran i morgon.

  SvaraRadera
 5. Jag förstår precis vad du menar.. Crossstövlar och diverse annat tok gick minsann finfint, men när klänningen med stort K skulle köpas, då var minsann dollarn alldeles för hög. (okej då dollarn kanske är hög, men ändå..)
  Jo tack, jag hoppas oxå att förbränningen hakar på. Tack o lov springer han ju mest hela tiden så det lär inte hinna fastna. Värre m ed masen i så fall (som inte springer om det inte gäller livet)

  SvaraRadera
 6. Det skulle stå mamsen, så ingen misstar sig och tror jag menar mackan, för han springer ju oxå mest hela tiden...

  SvaraRadera
 7. svar till smågodis: jag har tjatat och tjatat på brantas att det är overall som gäller iår men nej, det går fan inte. Kanske skulle sy ihop en leksandsoverall, tjat och snygg, då skulle han kanske gå med på de!!

  Jag vill inte göra dig avundsjuk MEN på torsdag kommer kameran vara med för då ska jag hem till en medlem i Larz Kristerz!!!! Då ska kameran tryckas upp i ansiktet på han, kan nog fixa en autograf till dig om du är snäll... naturbilder kommer också, tro mig! imorgon bär de av till Sälen-Grövelsjön-Idre = mycket skog!!

  SvaraRadera
 8. Hejsan!

  Kul att du hittat till mig!

  Jag har inte sålt någon skylt ännu men jag kan fundera på priset!

  Det beror lite på om du vill ha någon emaljskylt med siffran på eller om jag ska texta siffrorna också.

  Vi kan höras via min mail.
  annikasvedin@hotmail.com

  Jag bor i Åselby så det är inte så långt från dig.

  Hör av dig på mailen.

  Hälsningar Annika

  SvaraRadera
 9. Jackan på översta bilden var supersnygg!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Den vita North Face jackan från
  usoutdoorstore.com
  va skit snygg. :)

  SvaraRadera