tisdag 9 december 2008

Sveg, snö och Lamor??

Idag tog jag racern upp till Sveg. Dom hade billiga bananer så då lär man passa på vettu! Laddade bilen med gamla cd-godingar. Så där satt jag i min ensamhet och skrek, ja inte sjöng, utan skrek till "Total eclips of my heart". Den är ju såå bra och Tina Turner har ju en röst som få..

äh jag skoja, jag vet att de är Bonnie Tyler...Humor va? Här nedan ser ni Siljan i sitt esse.

Nu är det bestämt. Nästa år firar vi julen i fjällen. Ska inte ungar få uppleva en vit jul nångång? Åh vilken omtänksam mamma jag är. För min del firar jag lika gärna hemma *hosthost*...
Jag har blivit helt frälst i snöklädda vägar och granar. Så det är de enda min blogg kommer handla om framöver. Skog och snö! KulVa? Nämän jag tycker bara det är så fint. 18 minus var det i Sveg när jag kom fram. Schnoret stelnade direkt, det är ju hur bra som helst, då blir de inget rinnandes in i munnen!

På vägen hem så skrek jag även då med i alla sånger. Mitt i "heeeeeeeelga naaaaattt" med underbara Tommy Körberg så fick jag tvärbromsa. Det stog en renflock på vägen....trodde jag!
MEN det var inga renar. Det var Lamor! Heter de så? Sånna som spottar.. dom kom rusandes mot mig så jag fick panik och på med vinrutetorkaren i högsta hastighet. Oj vad rädda dom blev...NOT. Vilken idiot tänkte dom säkert...

9 kommentarer:

 1. Oah, var Johanna med och knäppte kort idag med?? Naturkort är fint ibland, men inte för många. Därför ett tips!!! Nästa gång du ser ett gäng lama djur så kör på ett,så det blir lite action. Eller försök att fånga en med ett lasso!! Spring efter dem?! Fixa en story så du blir med i tidningen, då kommer besökarna till bloggen(blink blink)ska vi säga så!

  SvaraRadera
 2. Men jag skrev ju de! Att bloggen kommer enbart handla om djur och natur. vadå är inte det intressant eller?

  SvaraRadera
 3. Du är ju sanslös :D Vad gjorde du i Sveg??? Vad är det för piller du knaprar, skulle också vilja ha den sorten :D
  Kramar Therese

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha du är sååå jädra rolig, du har aldrig funderat på att börja jobba på någon tidning å skriva....eller skriva en bok till å med!!!???? Vaaa? ;)Fundera på den du!
  Det var som idag när jag skulle åka iväg å lämna blod, det var hur många bra låtar som helst på radion å jag sjööööööng med precis som du!!!! ;)Härligt!
  Kram på dig

  SvaraRadera
 5. Men herregud, vi åker minsann genom Sveg hur ofta som helst, men aldrig att jag får uppleva sån där action. Det mest spännande jag får uppleva i Sveg är grillkorven på sibylla. Vad fan gjorde ett gäng lamor i Sveg undrar jag...

  SvaraRadera
 6. Hejsan. Angående youtubeklipp...
  Jo du det ska jag berätta för dig, jag kollar snett under den ruta som klippet visas i, där finns det en liten liten ruta som det står "bädda in" på, den texten som står där ska man kopiera, sen klistrar man bara in den... typ

  SvaraRadera
 7. Äh,my bad. Texten står alldeles bredvid rutan som klippet visas i... Hoppas du blir nå klokare av mitt svammel

  SvaraRadera
 8. Hej igen!! Ja det ska bara vara att kopiera den texten in till ditt inlägg. I ditt inlägg står bara en massa text men när du publicerar det så kommer klippet där. Lycka till igen!!

  SvaraRadera
 9. Du är rolig du!
  Visste inte att det fanns lamor i sverige.
  Krya på dig!
  kram Anna
  (som också sjunger när jag är ensam i bilen, är ungarna med ber de mig bara att sluta sjunga och jag förstår inte varför, jag som ska söka till idol nästa år måste ju få öva lite eller hur?)

  SvaraRadera