måndag 29 december 2008

Impulsiv, jag??

När man åker bil mycket så hinner man fundera väldigt mycket. Jag funderar ofta på vad jag ska göra framöver i livet. 09.45 kom jag på att jag skulle gå en gitarrkurs. Messade Anna 09.46 och frågade om hon ville följa med, fick svar "självklart"! Fan vad jag älskar impulsiva människor som kan svara ja på en minut och inte behöver betänketid på flera dagar. Snabbt skaré gå! Så nu är vi anmälda... Men de behövs några fler som vill börja så vi blir en full grupp, så anmäl Er Ni också!!

4 kommentarer:

 1. Vad kul :) Älskar också spontana människor. Tror vi är ganska lika där... Vill dock inte gå en gitarrkurs :D

  SvaraRadera
 2. Vill bara titta in och önska ett Gott Slut och ett stort Gott Nytt mvh från Peter Olofsson.
  PS: I detta hus finns det 5 gitarrer, det hörs vill jag lova, vi brukar skryta med att vi faktiskt hotats med vräkning pga av detta, men det är en annan historia. Som sagt Ha det så bra mvh från Peter!

  SvaraRadera
 3. Ja det finns olika kurser på Fornby, ett tips är att börja med den som heter: Ta bättre bilder. Den är väldigt lärorik och från grunden...

  http://www.sv.se/sok/detalj.asp?ArrID=129&iSearchID=2047673

  Kram

  SvaraRadera
 4. Tusan oxå, jag som just bubbat hem ett piano och börjat gå brevkurser.. Den där spontaniteten är kanske inte alltid lika uppskattad, du kan fråga Mackidee, det var han som fick åka den lilla omvägen till Gävle och stå för bärandet av pianot, he he. Men å andra sidan, är det ju han som får "njuta" av mina underbara toner vid pianot. (fast om jag ska vara ärlig så har jag väl inte kommit så himla långt)
  Gott nytt år på er.

  SvaraRadera