måndag 1 december 2008

Top Model Gustafs!

Igår söndag så var vi och tog kort med ungarna hos Therese, http://tesbrandt.blogspot.com/. Det gick rättså bra, förutom att Mills var svårflörtad.

Ebba däremot bara älskar att vara framför kameran. Men efter jag hoppat från stegen, svettats och låtsas ramla ett antal gånger så fick vi till ett leende på Millis. Skadeglädje är den sanna glädjen va??
Korten blev sååå fina. Du är sååå bra Therese!!!!!
Lilla plutten, du är såå sööööt!
Kortet ovan blev nog lite av ett favoritkort. Båda barnen blev så fina. Tänk att jag fick världens finaste barn. Love You!!
Nu ska vi baka lite knäck med Ebba och kusinen Cajsa. Åh ikväll är det ju Färjan på femman, då ska Håkan få roa mig en timme. Vilken rolig kille han är!!

5 kommentarer:

 1. Tänk att svartvita bilder blir sååå jä.....bra! De är så gulliga dina barn!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du ser ut att vara väldigt harmonisk nu, den där semestern var precis vad du behövde! Superfina kort! Jag måste få hennes nummer. Mamma och Pappa har verkligen världens finaste barnbarn!!

  SvaraRadera
 3. Tack gulliga du :) jag fotar är gärna fler gånger - det var jättekul. Du engagerade dej verkligen för att få bra bilder vilket lönade sig till slut. Ett stort tack till dig :)
  Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Sååå snygga bilder, söta barn!

  Glöm inte att länka till tävlingen om zinkbokstäver om du ville vara med. Och att välja din favorit i butiken.

  kram

  SvaraRadera
 5. Fabriksbutiken ligger i Insjön vid Clas Ohlson ungefär. De har ju massa porslin samt lite annat smått och gott. Jag köpte burkarna där också...
  Kram

  SvaraRadera