söndag 14 december 2008

Romme Alpin!

Imorse när jag vaknade så fick jag sån sjuk lust att åka skidor. Slalom alltså, då behöver man inte anstränga sig lika mycket som på längden. Jag ser inte det roliga med längdskidor, svettigt, uppförsbackar, bakglid, tajta uniformer som visar varenda cellulit. Nej fyfaan! Om jag ser någon som ler när dom åker längdskidor så ska jag fudera på att prova... (OBS Gunde räknas inte)
Det här var Miltons premiäråk på slalom. Han har sprungit runt med hans pjäxor (inköpa på Pärlan!) hemma och bara längtat att få åka. Så idag slog hans dröm in. Det var riktigt roligt så det blir garanterat fler åk!
Faan va cool du är Mille!!
På kvällskvisten så gjorde jag och Ebba knäck. Det är verkligen astråkigt att göra knäck, så nu förstår jag varför det inte säljs i butiker. För det är INGEN som vill göra det.
Jag har kommit på att det är bäst att jag gör knäck typ nån timme innan jag lägger mig för jag blir så förbannad på dom där jävla knäckformarna som bara lägger sig på sidan. För annars går jag och irriterar mig på knäcken hela dan. Jodå det blev ett litet utbrott...denna gången också. Så då kom super Mangan och hjälpte mig. Men han var tvungen att avbryta för att fick ont i ryggen när han fyllde formarna moahahahaha!!! "åh aj va ont jag har" Shit alltså vad det drar i ryggen" Så jag fick ta över!

Hur fyller Ni på knäcken i formarna? Det MÅSTE finnas ett bättre knep!?

6 kommentarer:

 1. Ja inte häller jag då i knäcken direkt från grytan, det är ju asvarmt...
  Nä du, knäck är ett djävulens påfund och det borde för tusan säljas i bigpack i butikerna istället. Vi (läs jag) brukar ha två teskedar och ta upp med den ena och putta av med den andra, men det tar en jäkla tid.

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att åka lite utför :) Ska se till att komma iväg på grabbarnas jullov.

  Ang. knäck har jag inget bra tips. Men sked kanske kan vara nåt ;) Man kan ju verkligen fundera över varför inte knäck säljs i butik? Allt annat går ju att köpa..
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Såg att du fått in Youtube klipp. bra jobbat!! Du har en utmaning att hämta hos mig:-))

  SvaraRadera
 4. Hej
  Vet inte om det är ett bra tips men ett tips som underlättar. Häll smeten på bakplåtspapper och skär i 4kantiga platta bitar och slå in i cellofan sen med snören om.

  Läste även dagen innan om fotona. Jojo när kameran inte är med ser man björn och när man skyndar sig hem för att hämta den och kommer tillbaks är både polis och halva sverige redan där.
  Vad jobbar du med som åker bil så där?
  Oj oj skidturer nerför är hur roligt som helst
  /nini

  SvaraRadera
 5. Hej! Fina har precis fått praktikplats på Mitt i Naturen!!Eller var det Myror i Brallan! Du behöver väl inget tips på hur man gör knäck, du har ju svaret på bild- Mangan!! -Älskling, i år tar jag knäcken.....! Ge Mangan tips på hur Sunes pappa gör. Då kommer du aldrig sluta skratta.Måste se den filmen nu direkt.

  SvaraRadera
 6. Hej Josefina!! Vilken rolig blogg du bjuder på! Mycket skratt. Hittade hit via min goa vän Tes Sätterlund.
  God jul och gott nytt år
  /önskar Johanna Roman

  SvaraRadera