torsdag 25 december 2008

Nytt år = Nya ideér!

Jaha då är julen över och ett nytt år nalkas. För första gången så har ingen julgranskula krossats och fastnat under mammans nylonstrumpbyxor, eller ingen ljus-slinga som gått sönder eller trasslats ihop, så skilsmässa har vart aktuellt och heller ingen julskinka grilljerats MED nätet på (Det är glömt Magnus, jag ska inte ta upp det....igen, moahaha!!!!).

Men nu när julen och all stress är över vad ska jag då fundera på? Det som först ploppades upp i huvudet var soffan. Jag vill ha en ny soffa!! Ektorp i alla ära med olika klädslar och så men vem orkar tvätta den om den blir skitig? Inte en slö mamma på 27 år och rynkor i pannan i allafall...

6 kommentarer:

 1. Hej på dig!
  Hoppas allt är bra :-) jag vill oxå ha en ny soffa! Helst igår ;-) Tahiboxning är i kampsportens hus efter ludvika vägen... Har du hört något om pia som håller till i Domnarvet? Hon tattuerar oxå.. Har gjort grymt snygga på min lillebror. Ska fota han snart så då kan du få se..
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ha ha jag sitter här & skrattar!! Har han gjort skinkan med nätet på????????

  Du vet du vad...JAG HAR MED SUTTIT Å GRUNNAT PÅ NY sOFFA, JAG ÄR TRÖTT PÅ DE SOM STÅR HÄR!!!!
  jag vet inte vad jag vill ha än, får se...
  Kraaaam på dig

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Kul att du tittade in hos mig. Städprodukter ifrån Maison belle hittar du på www.russinnet.se -de har mycket att välja på!

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni har haft det bra i jul. Det låter så iallafall... Det roligaste var helt klart grilljeringen - skrattar än.

  Klart Fina ska ha en ny soffa ;) Vi har en som är väldigt lik den du visar bild på. Helnöjd!

  Ha det gott,
  Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Ha ha ha, å va kul skriver fel hela tiden för att jag skrattar samtidigt. Stackars M. Ja det kan vara lätt att glömma en liten detalj som nätet kring skinkan ;)
  Skit snygg som rödhätta...
  Hoppas ni hade en kanon jul.
  Kramar Maria
  Ja just ja kanonsnygg tatuering, jag hoppas på att få åka till USA igen & göra mig en där...

  SvaraRadera
 6. God Fortsättning önskar Oumberliga Peter!

  SvaraRadera