fredag 27 februari 2009

Trist...

Jag bara älskar fredagar! Det är den bästa dagen på hela veckan. Det är starten inför helgen med massa mys och lediga stunder med familjen. Varannan fredag är dock inte lika rolig. Då åker Ebba till sin pappa och stannar en vecka. Ni som inte har det så förstår inte hur det känns. Tänk er att ni inte få se ert barn på en hel vecka, 7 långa dagar. Det är en lång tid tycker jag. Vi har ju haft det så här i ca 5 år så man är ju "van". Men det känns i hjärtat när man pussas hej då på fredagsmorgon innan man lämnar henne i skolan. Nej usch vad jobbigt det är. Jag vill ha henne hos mig jämt och jag kan tänka mig att hennes pappa tänker lika. Men nu är det bara att vänta tills nästa fredag istället!
Vet ni vad vi ska göra imorgon? Tror ni att det blev någon mys middag?

9 kommentarer:

 1. Jag vet hur det känns gumman... Det är tufft och samvetet och längtan gnager i kroppen. Hoppas ni får en underbar dag tillsammans imorgon.
  Kram Therese

  SvaraRadera
 2. Hmm.. jag hoppas att ni får en supermysig helg.. men vad ni ska göra hmm har ingen aning..
  Ha en störtskön helg!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag förstår att det känns jobbigt.
  Jag har skilda föräldrar, så jag hade som din lilla flicka när jag var liten.
  Fick bo hos mamma varannan vecka och pappa varannan.
  Jag ville ju vara hos båda, men jag tyckte även att det var jobbigt att behöva flytta runt så.
  Så jag kan förstå att det är jobbigt för dig, men även din lilla flicka.
  Men vad ska man göra?!

  Ha nu en jätte bra helg i alla fall!!!!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Jag kan inte sätta mig in i att vara ifrån mina barn en vecka i sträck. Det har jag nog aldrig varit. Om man inte räknar med min son som är en ängel i himlen men det är ju en helt annan sak. Förstår längtan du känner.
  Kika in på min blogg för att vara med i utlottningen av ett namnsmycke. Du får själv välja vilka namn du vill ha instansat, kanske alla dina barn i ett och samma hjärta:)

  SvaraRadera
 5. Kan tänka mig att det är hemskt. Hon är så fin på bilden. Kan meddela Att Calouträskorna är underbara på foren, har ett par vita.
  Kram Anne

  SvaraRadera
 6. Kan vara jobbigt. Har provat både som mamma och lämnat iväg vid byte av vecka och andra varianten att vara den som är bonusmamman som barnen kommer till. Inte lätt ibland ngt av det. Ha en trevlig kväll.

  SvaraRadera
 7. Jag kan tänka mig att det är tungt. Jag vet hur jobbigt det är bara varannan helg när Cajsa har åkt. Jag är bara trygg när hon är hos mig.

  SvaraRadera
 8. Jag hade ju det precis likadant tills vi flyttade till Arvslindan då Oskar valde att flytta med o vara varannan helg hos pappa istället! Jag vet vad Du menar med att "vänja sig", så fan heller. Det går INTE att vänja sig ifrån ett barn! Nej, jag lider med Dig och har inget tips förutom att man kan ge henne ett alternativ att välja varannan helg... Tufft läge! Tur Du har ett par godbitar så det inte var den enda! Kramar

  SvaraRadera