måndag 8 december 2008

Dollar Besök!

När vi hade sett klart på skogen så gjorde vi ett stopp i Mora på deras nyöppnade Dollar Store. Oj vilken skillnad mot Borlänges butik, stor och fräsch! Jag hittade lite grejs som fick följa med hem.

3 st vaser fick åka med, lite lagomt skitiga som bara Dollars grejer är. Kassören försökte blåsa mig på hela 50 spänn...snacka om att han försökte med fel person moahaha!!
Glögg muggar, 10kr styck! Snygga som satan... finns även i vitt eller rött.

Nu när jag börjat dricka kaffe så måste vi ha en kaffeburk, och eftersom vi även har the-kvällar så tog jag en sån också! Snygga va?

6 kommentarer:

 1. Hejsan! Shit vilka kap du gör då, på dollar i borlänge finns det fasen ingenting, i alla fall inte när jag är där. Kom på varför jag känner igen dig, din karl jobbar ju med min bror och vi låg på BB samtidigt. (hm, jag ber om ursäkt för mitt hemska snarkande, det är lixom en liten bieffekt man får när man går upp 30 pannor på 9 månader). Du har en skitrolig blogg, följer den slaviskt.

  mvh Malin

  SvaraRadera
 2. Ha ha, ja shit vad ni måste ha hatat mig allihop, plus att Aron sov som en liten ängel så att jag aldrig var vaken på natten. Måste bara förtydliga att jag är en icke snarkare vanligtvis, det är nog inte meningen att man ska väga 90 pannor när man är 163 lång, ha ha.
  Nä inga fler på gång, inte än i alla fall. Vi har ju två grabbar, men när man har dom innomhus känns dom som tio, så dom får gärna bli lite äldre (läs lugnare) innan vi skaffar en till.
  Marcus verkar klara sig från varslet, han har ju varit anställd sen 2003 eller nåt. Tack o lov, för var annars kan man tjäna så mycket och göra sååå lite?

  SvaraRadera
 3. Vaserna var ju jättefina. Undrar om de finns hemma. Kaffeburkarna har jag också köpt på DOllar men det var ganska länge sedan. Jag sprayade två av locken svarta, och ställde dem på hyllan i köket :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej! Vad kul att du hittade till just min blogg!!
  För att lägga in Youyube klipp, så går du in på klippet och kopierar den texten som står under BÄDDA IN, sen är det bara att klistra in det i ditt inlägg. LYCKA TILL, funkar det inte så får du höra av dig igen.//Jenny

  SvaraRadera
 5. Förresten jättefina fynd//Jenny

  SvaraRadera
 6. Hej Josefina!

  Vilken härlig blogg du har!
  Fick adressen hit av mamma (faster Anna-Lisa).

  När man inser hur länge sedan det var vi sågs blir man lite lätt "chockskadad" .

  Kul att läsa om ert familjeliv och se bilderna på ungarna... de ser riktigt"goa" ut.

  Hoppas ni får en kanonskön jul allihop och hälsa till hela familjen!

  Kram från kusinen Janne

  SvaraRadera