lördag 20 december 2008

The Shithouse!

Nu får ni se badrum nr2. Här valde vi en naturell färg. Brun/Beige och vit. Förhoppningsvis så tröttnar man inte lika fort som på lilltoan. Men vi (eller jag) har redan kommit på att vi skulle haft två handfat. Där mamman i huset är, är också resten av familjen, spelar ingen roll om man sitter på toan och gör sina behov eller borstar tänderna. Privatliv, vad är det??
Jag har väääldigt svårt att sätta borren i ett helt nytt kakel, så jag snickrade ihop en stege. (Ja det var faktiskt Jag!) Fick ett ryck och drog in till Coop och köpte pinnar. Det fick bli vår handduks hängare.


Tidigare hade vi en Steamer här men det passade verkligen inte in så nu har vi bytt ut den mot duch-dörrar. Det är perfekt när våran Städar-Ryss Magnuschka kommer, betydligt lättare för honom att städa då!.


Milton har inte förstått att stegen är till för handdukarna så han tycker det är skitbra med en brandstege i badrummet. Där kan ju han leka brandman!! Så där har man hittat han både en och två gånger. Den lilla saten!

2 kommentarer:

  1. Haha, ja du vad är privatliv..? Har man någongång lyckats smyga in på toa och dra igen dörren så tar det inte lång stund innan nån avd em ropar -MAMMA, var är du??

    :D Kram Therese

    SvaraRadera
  2. Jo det där känner man igen. I morse drog Aron in en stol och satt och tittade på sin mor när hon gjorde tvåan. Tja, man behöver ju inte känna sig ensam i alla fall.

    SvaraRadera