lördag 20 december 2008

Rödtott!

Johanna, kom du ihåg när vi sa att vi inte tyckte om röda toner i håret?! Igår var jag in och köpte färg. Hade vildingarna med mig så man var ju stressad som vanligt. Tog en "Choklad"...trodde jag. När jag kom hem var det Mahognybrun. OBS! Det såg jag EFTER jag hade färgat det. Så nu sitter jag här som en liten rödtott. Men det passar ju in till mitt temprament eller hur!?

9 kommentarer:

 1. Ha ha då behöver jag med mahognybrun jag med för jag har åxå TEMPRAMENT!!!! :)
  hi hi hi

  Trevlig fjärde advent tomorrow!!
  Kraaam

  SvaraRadera
 2. Hej Fru Bes tyckte du att "Detstoragråhuset" hade stor gran titta in på min blogg så har jag några skräck granar där, trevlig och fin blogg du har måste jag säga. Har två bloggar på gång dels den här som jag skriver ifrån dels en om fysisk smärta www.jernsaxen.blogspot.com ha en trevlig helg med vänlig hälsning från Peter Olofsson

  SvaraRadera
 3. Peter igen! Ha kvar den du har, trevligt så, du ser på dina profilvyer hur många egentliga besökare du har och det är inte dåligt, ser att du håller på Larz Kristers, trevligt det gör vi i den här familjen också, förra finalomgången så skulle jag lägga in bild på dem eftersom det är ett stort samlarområde det här med gamla kultvykort på dansbanslirare, kul tycker, gråt inga tårar mer för min din räknares skull, dumt av mig att kommentera den, bara avundsjuk(ler) för att jag har för konstiga bloggar, hoppas vi ses och hörs mer i "cyberrymden" mvh från Peter!

  SvaraRadera
 4. Mozartkulorna får tyvärr vänta för jag har fått den fruktade vintermagen......
  Men du är självklart välkommen när de är färdiga!!!
  Ha det så roligt på middagen i kväll utan barnen 8 månader är alldeles för länge.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Grattis Dalarna som du vet så vann Larz Kristerz!
  Stockholm och Oumberliga Peter önskar God Jul!

  SvaraRadera
 6. Halloj igen!

  Nej, jag är inte därifrån. Däremot från Storvik så jag är inte helt vilsen i trakterna. Bor sen 25 år i Örebro (eller ja, i buschen utanför Örebro...)

  Helt perfekt om du hämtar hos Melinda. Tjejen fixar skyltarna så dom blir på bästa sätt.

  Ha det gott & väldigt välkommen den 30! Om du vill nåt när jag är på vägen kan du ringa: 070 375 60 14.

  Hälsn. Eva

  SvaraRadera
 7. Hello sis! Måste säga att du passar tamejfan i allt. Det blev ju skitsnyggt! Har dina nya vänner i Älvdalen ringt än? De vann ju igår. Ska du åka in och hälsa på? Hälsa i så fall att det är tack vare min svärfar (RONDELLBENGT) att de vann! Han startade en sms kedja där han tvingade alla att rösta,annars skulle han komma förbi och sjunga! Vi röstade hela kvällen:)HA HA

  SvaraRadera
 8. Du passar skitbra i färgen! Ombyte förnöjer bruden ;) Men det är lite typiskt stressade småbarnsföräldrar :D
  Kram

  SvaraRadera
 9. Oj, vad är problemet? Du är ju skitsnygg. Oförskämt snygg faktiskt, syns inte alls att du är en stressad mama of two.

  Trevlig helg förresten ,eller det som är kvar av helgen.

  SvaraRadera