lördag 13 december 2008

Inlägg för min syster!!

För några inlägg sen så fick jag klagomål av min syster att det var för mycket naturbilder. Jaha tänkte jag, då tar jag inte med mig kameran nå mer om de ska låta så..

Så igår när jag jobbade, så for jag upp till Sälen och Idre. Satt i min ensamhet och funderade över livet. Så vad tror ni kom utrusandes från skogen? Jo inte en älg utan TRE!! Så dom trippade över vägen och jag försökte få igång kameran på mobilen, då ska ni veta att jag har världens segaste mobil, tror ni att jag fick med dom på kort? Nej men jävligt mycket granar istället. Så nu Johanna måste jag ju tacka dig att jag inte tog med mig min riktiga kamera *ironi*!!!!!! Det KAN vara en älg som jag har ringat in, men de kan lika gärna va en gran. Aja ni fick ju se en naturbild till iallafall!
Som om inte det vore nog så när jag var på väg mellan Idre och Särna, så trodde jag att det var tre hurtiga motionärer som var ute på prommis, jo jag ser väldigt dåligt! Men Nej det var inte de, det var tomten som hade släppt lös sina renar. Totalt orädda. Dom gick längs vägen. Jättefina. Men här fick jag igång kameran iallafall!

Fint renarsel!
De tre vise renarna
Tack Johanna för din superba idé! Så om jag vill att de ska hända något när jag jobbar så tar jag INTE med kameran! Undra vad som händer på måndag då, kanske ser en isbjörn!!

5 kommentarer:

 1. Jag är så himla glad att du finns, du är sååå rolig. Du berättar så jäk... roligt!!

  Å du lyssna inte på syrran...;)


  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Ta med dig kameran du lyssna inte för mycket på din syster...
  Man blir så glad av att läsa det du skriver, tror att det beror på att du verkligen skriver som man pratar om du förstår vad jag menar?
  ha en fortsatt fin luciakväll!
  kram Anna

  SvaraRadera
 3. Herregud, hela norra Dalarna verkar ju vara ett stort zoo. Ta för f-n med dig kameran i fortsättningen! Sälj bilderna till någon tidning - dyrt!

  Kram :)

  SvaraRadera
 4. Du kan väl börja jobba med mitt i naturen men Arne Wesie.Ta lite roligare bilder som du bara åker förb. tex lastbilar som sitter fast i snön tex.Ha Ha . Ha en fin tur till Norra Dalarna på måndag.Ps Ta med tig kameren du.det ända djuret du kommer att se är nog bjärven som tydligen skulle vara synlig dä uppe på måndag

  SvaraRadera
 5. Hahahahha, vad rolig du är.

  Tror minsann att det är en skymt av en älg vi ser!!!!

  Ha en härlig kväll!

  Kram

  SvaraRadera