söndag 28 december 2008

Me, I and Stig-Helmer!

Både igår och idag så har vi varit ute i Romme Alpin. Vi var inte ensamma direkt, tror hela Borlänge, halva stockholm och en fis av Kina hade också tagit sig dit. Perfekt, jag som hatar trängas med folk. Ska inte alla vara ute på mellandagsrea??

Jag måste ha utrymme när jag åker slalom. Jag är som den osäkra "Stig-Helmer" med stavarna rakt ut på sidorna och Magnus som experten "Ole Bramserud". Jag känner igen mig som fan i han, totalt talanglös i backen med mina gamla pjäxor från -88 och immiga brillor. Men man måste ju roa sina medmänniskor!

Jag tycker det är så kul att vara i barnbacken med ungarna. Där får man både se och höra det mesta. Skönast av allt är att det finns fler som får "små" utbrott på sina barn. Där får jag bekräftelse att det finns fler som jag :-)

2 kommentarer:

  1. :D Vad skönt att komma ut och åka lite skidor. Grabbarna fick nya skidor i julklapp som ska invigas snart. Kanske ses i backen :)
    Kram Therese

    SvaraRadera
  2. Åh vilka härliga bilder, blir så sugen på att kränga på mig utrustningen..... Ska bli kul den dag man ska lära barnen, undra om man behöver något lugnanade innan ;) En mycket härlig blogg förresten, nu har jag läst den ett tag å här kom första kommentaren.... Ha det bra /Åsa

    SvaraRadera