måndag 13 maj 2013

Sista dagen i Fort Myers Beach

 då var sista dagen kommen i Fort Myers Beach kommen!! Helvete vad tiden går fort!! Dagen spenderades återigen vid poolen men en snabb visit vid havet. Det har vart ytterst lite moln idag och väldigt hett, ligger runt 32 grader. Vid 16 åkte vi till ett nytt shoppingcenter men det var inget att hurra för. Köpte en liten present till mamma bara och Magnus handlade på Ron Jon, sen tog vi subway. Fy fan vad man trycker i sig snabbmat hela tiden, men är man på semester så är man ;-)
 
 Vi ville se den berömda solnedgången en sista gång här och direkt när vi kom ner till stranden så mötte vi en kille som hittade den här konstiga grejen (ovan) vad fasen är det???
Vattnet var ljummet så ungarna sprang upp till rummet och hämtade badkläder och hoppade i direkt. Det var lätt över 30 grader=) Inte ofta man få med ebba på bild så man får passa på att ta kort när hon inte ser =)
 Nu har vi gjort vårt här i FMB så nu blir det ihoppackning och läggdags. Först vill Mille att vi ska skate-a med några små miniboards, är de kul verkligen?
Adios Fort Myers Beach, see ya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar