torsdag 2 maj 2013

mer semester åt folket! Eller åt mig iallafall!

 Glömde ju visa Milles storvinst från Busch Gardens. Magnus bankade hem denna åt honom. Blir till att boka en extra flygstol åt "Bleckton".
 Nu kommer bilderna lite hipp som happ men här är vi på väg hem från Busch Garden, här ser ni Tampa.
 Jag är så långt ifrån badanka man kan komma. Hatar att bada om det inte är extremt varmt . Men något jag älskar ät att sitta och titta på havet. Så sjukt härligt. Igår tog vi med oss lite dricka och meloner ner, Magnus och Milton hoppade i vattnet men jag och Ebba satt fint och tittade på =)

 Titta på han... här kliver han upp som en sjöjungfru med sin hydda.
 Jo.. Vi ger Mille mat, han har grym förbränning bara .
 Magnus matar jag också....
Crossfit på stranden, ser ni grabben som gör armhävningar? Som de ska va i Usa! 
 Dagens morgonprommis gick vi till hamnen och kollade på båtar, det finns några biffar...

 Eftersom det var lite mulet så tänkte vi ta Adventure Island också, det spricker nog upp tänkte vi men niet... det duggade och var mulet men skit samma... Den parken var väl sådär, coola rutchebanor, vågmaskiner och  massa annat skoj men eftersom jag inte är så förtjust i att plaska runt så var det väl inget jag hurrade för men ungarna tycker det var roligt. Det hade ju självklart varit roligare om det var strålande sol men man kan inte få allt ;-)
 Efter det så tog vi en sväng förbi Tampas Lightnings hemma arena. Vi var in och köpte kepor och en t-shirt. Synd att det inte var någon hockey.Men på lördag är det amerikansk fotboll så vi kanske ska gå på det =)


klockan är 05.19 svensk tid så jag är svajnigt trött, jag hänger ju fortfarande med eran tid så nu är de läggdags... imorgon blir det morgonprommis till en surfshop här. Ska köpa lite presenter till Milton som fyller 7 hela år!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar