söndag 12 maj 2013

En stund vid poolen, nån timme på Miramar och en kväll vid stranden

Idag har vi det hett här i Fort Myers Beach, runt 89 farenheit dvs 32grader. Det är äckligt hett för en bondböna från Gustafs. Stod ut någon timme sen packade vi in alla i bilen och åkte till Naples och outlet Miramar. Vet inte om det vart något bättre eftersom outlet:en är utomhus så det vart ju dynghett det med :-)
 På vägen till Miramar så åkte vi för Bonita Springs. Men herregud vilket ställe!!! Här har inte vi fattiga något att komma med. 


 Husen är ju enorma och ligger precis vid havet.

 Korten vart inte de bästa eftersom de är tagna i bilen medans vi åkte.

 Här nedan har ni Miramar, ser ut som de flesta outlets här i Florida. Jäkligt mojjit uppbyggt men jag gillar malls bättre =)

 Dom hade flera fontäner och en blandannat hade levande sköldpaddor och fiskar, vi gissar på koifiskar men jag vet inte säkert. Dom var riktigt stora och fina. Den nedan är nog en albino, såg helkonstig ut =)

 Vi stannade inte länge där utan for hem igen, stannade till vid Bonita Beach för att kolla om stranden också var finare.

 Den var också fin, snäckor i sanden som Lovers Key men inte lika fin som Fort Myers.

När vi sitter i bilen och åker över en bro så ser vi en båt med delfiner som hoppar framför den så vi svängde ner och tog kort på den. Hur häftigt är inte de!!

 Ser ni fenan bakom Mille, dom håller sig riktigt nära land :-)
 MachoMille är less på alla tjejbutiker så han ville göra en riktig killgrej, det blev en tatuering på underarmen. 
 Hummern är som en "Smart" i Sverige. Det finns så sjukt coola stora bilar här.
När vi kom tillbaka till hotellet så är det är fortfarande varmt så vi gick ner på stranden och bygger sandslott.

 Innan så hoppade jag i och svalkade mig..


 Vi måste köpa en till resväska för Milles alla snäckor!


 Afterbeach på hotellet med trubadur och dansande halvfulla kvinnor... skräll att inte stekMangan är med och dansar! Sanden är ju som mjöl så det är omöjligt att göra sandslott, allt bara rasar ihop.
 Så vi körde lite cirkuskonster istället =)


 Biffen med nya tatueringen, cool va!?


 På kvällen åt vi på hotellets restaurang. Jag tog räkor och så delade vi på ostron. Tyvärr var räkorna friterade men det gick i. Magnus åt krabba, det var gött! men mycket av maten här är inte så smakrika som jag vill ha det. Men dom har mycket gott som är sött iallafall. varje dag äter vi Dunki´n Donuts. Ingen dietresa direkt =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar