måndag 6 maj 2013

Embassy Suite Downtown Tampa

 Jag såg en reklamskylt på vägen till en outlet att Tampa Bay Storm hade hemmamatch, de är amerikans fotboll. Jag kallar det rugby vet inte skillnaden men jaja ni vet vad jag menar. Magnus bokade in oss på Tampa flottaste hotell. När vi kom dit i hyrbilen så kom en chaufför och tog bilen och familjen foppatoffel gick in och checkade in bland palettklänningar och kostymer. Vi smälte in bra!
 Vi hamnade bara på våning 10 av 20. Men alltså vilket hotell, högt som fan! Men konstigt nog så trivs jag mer på de små mojjiga hotellet. Vid 17.30 var det happy hour med gratis drinkar. Magnus stod först i kön från kl 17. Han var först...
;-)

 Vi gick ner till pooldäck och Mille badade medans vi satt och slurpade på drinkar, Ebbski ville vara kvar på rummet.. sikken tonåring!
 Snygga skor Milton har köpt va?!
 Jag i Milles nya Detroitkepa.
 Han har blivit skitduktig att simma, fast han kan bara simma under vattnet, över är det svårare men det kommer väl med tiden. Grannhotellet Meriott, lagomt stort det också!

 Här står vi på våning 10, vid vårat rum. Det är alltså ligga högt uppåt som neråt. 20 våningar, fattar ni va stort!!
Idag när vi checkade ut så gick brandlarmet så vi tog våra väskor och rusade ner för trapporna. Jag tyckte jag såg ett skumt par bredvid mig på frukosten som säkert var bombare. Så jag råkade väl nämna det och Mille vart skiträdd=) Apropå frukosten så var det bra, de hade en kock som stod och gjorde omelett så fick man välja vad man ville ha i. 2 st fick jag i mig.. jag känner hur skinnet har spänt ut sig på bara en vecka...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar