måndag 6 maj 2013

Hard Rock Cafe & Casino Tampa och amerikans fotboll

 Efter några fria drinkar på hotellet så tog vi en taxi till Hard Rock Cafe & Casion. Hade förväntat mig ett vanlig restaurang men det var tydligen ett casion också!!! Hur coolt är inte det?! Jag har aldrig vart på ett riktigt casion så det var kul. Jag gick in med ungarna medans Magnus var på toa men blev tillsagd direkt att det inte fick vara några barn där.

 Jag spelade väl för 5 dollar och vann hela 7 dollar så 2 plus där =)
 " Hejsan! Familjen Fopptoffel hälsar dig välkommen till Hard Rock cafe"

 Tummen upp för maten. Milton äter typ inget annat än strips, så det blev det ju även denna kväll =)

 Det var en riktigt cool restaurang, inte alls byggd som de andra jag varit på.Det var som ett valv med stor bar och en stor scen.

 Efter vi ätit klart så tog vi återigen en taxi till Tampa Times Forum Arena. Det var match mellan Tampa Storm och New Orleans Vodoo. 
 Sikken sötkorv va! Han gillar nog också strips.
 Mille tyckte jag skulle va med tjejerna och dansa... jojo.. det hade sett ut va!


 Patrioter som amerikanarna är så tackade de dom en militär för sin insats...
 coach,,, en mycket engagerad coach...

 Det är ju sån stämning på alla matcher här. Publiken står och dansar och klappar och ropar.


 När vi checkade ut så drog vi mot ingenstans. Vi hade ingen aning vart vi skulle åka, vi pratade om Anna Maria ISland så vi satte gps:en mot det, först svängde vi in på en outlet och handlade lite.
 Det vart en blixtvisit bara. Du vet när man känner nja när man kommer fram...
 Det var skitfint å så men det sa inte klick!

 Det blåste som satan och Ebba frös...
 Så vi for vidare... först till Siesta Key. Galet fint men eftersom vi inte hade nåt hotell så rullade vi vidare mot Venice... hittade inget som klickade... 
Så vi googlade lite hit och dit och satte gps:en mot Cape Coral. Vi hade åkt bil ett bra tag så vi tog ett stop på Dunkin Donuts för lite kaffe och munkar..

Det slutade med att vi hittade ett litet hotel precis vid floden, Hideaway Waterfront Resort, egen pool, cyklar att låna, kanoter och båtar att använda. Grill, hängmatta och lite mojj så blir de här kanon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar