torsdag 16 maj 2013

Marco Island

 Väskan är packad och vi tar vår klarblåa Ford Escape och rullar söderut mot Marco Island. På vägen ner svängde vi förbi på Miramar Otútlet och köpte en fin resväska som min kära far har beställt. Titt som tätt längst vägen så såg vi dessa skyltar, varning för Panter?!!!! Är det sant?!  Coolt som vanligt... Trots att vi betalar 4100:- för 3 dagar här på Hilton så ingår inte WiFi, lite dåligt kan jag tycka så det får bli ett superlångt inlägg nu istället.
 Efter nån timme i bilen och en Dunkin Donuts i magen så rullar vi in i stekarnas paradis, aka Magnus ;-) 
 Grönt och fint som i Fort Myers Beach, de påminner väldigt mycket om varandra så jag tror du hade trivts mamma ;-)
 Jag är inte så mycket för flashiga 5-stjärniga hotell, tycker inte jag har varken den stilen eller pengarna för att passa in men faktiskt så var inte Hilton Marco Island så. Det var "vanliga" människor med flipflopp som vi möttes av. Visst är allt så jävla fint men folket är precis som vem som helst, och som vanligt så hejar alla amerikaner när man möts i hissen eller i korridoren. Det är något jag inte är van med. Hemma hejar man på dom man känner men här är det tvärtom, men hejar och pratar när man ses. Jag vänder mig nästan om och kollar om dom pratar med någon bakom mig... typisk svensk ;-)

Vi har gått från 3-stjärnigt till 5-stjärnigt hotell och är det något de märks på så är det på rummen. Stora, fräscha och sköna sängar. Egen balkong är också ett stort plus. Tänk vad man lär sig med tiden va?! 

Allt är så planerat här på Hilton, de har ställt ut flera gungstolar där man kan sitta och mojja sig och titta på den enormt fina solnedgången, och jag skojar inte när jag säger enormt fina. Jag önskar att ni alla skulle få uppleva den någon gång. Man sitter och tittar ut på havet, sanden och solen och bara tänker. Igår satt jag och tänkte på mina kära föräldrar, jag hade verkligen velat haft med dom hit. Dom hade älskat de här stället. Pappa hade nog tänkt som jag att det var för lyxit men där hade både han och jag fel. Det är grymt!Alla är som vi =)
Bron som leder ner till stranden. 
Tyvärr så fick vi balkongen på andra sidan hotellet men det gör inget, vi går ner på stranden när det är solnedgång.
Vi är lite oense om vart vi ska bada, ungarna röstar återigen för poolen och jag för stranden men här var vattnet så jäkla salt så det svider i hela ansiktet efter man doppat sig så det blev som ungarna ville igen. Man gör alltid som ungarna vill bara för att få lugn och ro men nu är dom så stora så faktiskt fick jag och Magnus vara själva på stranden i typ 30 minuter, det var fint de. Kul för Magnus.. 

Ungarna har faktiskt varit jättesnälla, Ebba vill ligga och kolla på TV hela dagarna men nu har hon en sån elak mamma som släpar ner henne till poolen några timmar. Vi sa de att nästa gång checkar vi in Ebba på Scandic Hotell Borlänge och lägger henne framför TV:n medans vi åker utomlands, så plockar vi upp henne en vecka senare. Alla nöjda =)
Biff Brandten återigen snyggast på stranden... va kul för han!

Kanske det borde byggas lite skyskrapor i Dammsjön för samma känsla?
Barn gör inte som vuxna säger, dom gör som vuxna gör... lik pappa men söt  ändå!

Titt på han! Dressman nästa!
Titt på na´! HM nästa!
ja.. en kan man väl få ta
Inte fan visste jag att den skulle va så stark!!Love is in the air som Berry skulle ha sagt!


undra om jag valde fel tandkräm i butiken?
Vi fick ju tyvärr bara bo på våning 2, rum 232. Men vi tog hissen ända upp till våning 11, skaplig utsikt va?


Det var inte bara handdukar man kunder låna utan även lite badleksaker, ungarna lånade board och nåt bauta sugrör.
Mannen som försörjer sololjetillverkarna...

Dagens lunch #1, korv och frukt.
Dagens lunch #2 korv & strips
Dagens lunch #3- strawberry daiquiri, one, two, three, floor....
Jag och MangePange fick en halvtimme för oss själva så vi gick ner till den oljumna bubbelpoolen. Alltså ni anar inte vilken värme det var i den, säkert 45grader. Benen blev som skollade bananer. Helt sjukt!

Men stekbrandt visade väl inte en min när han tryckte ner sin håriga bringa. Måste berott på håret eftersom han inte kände värmen!
Solnedgången är ju magisk och den skulle jag kunna ta 76 kort på. Men jag har valt att inte visa alla här, fick lite pikar av syster för nåt år sen när jag bloggade på snön i Idre när jag körde mjölk dit så jag får tagga ner på naturbildsfronten.
MEN man är ju inte ensam att ta kort, ser ni tjejen nere i högra hörnet. Helt galen, hon slängde sig på mage och tog kort, sprang fram och tillbaka bara för att få den perfekta bilden... så långt har de inte gått för mig än...


Sen kom hon och frågade om hon skulle ta ett kort på oss, okidoki sa vi på svengelska,
Milton på Hilton, Stek ska Stek ha som vi brukar säga.
Efter ha promenerat i det minimala centrumet efter en pizza utan resultat så slutade med en svindyr pizza på rummet ala roomservice. 
Drog med mig familjen ner på stranden en stund iallafall. Lyckades återigen se delfiner lite längre ut, magiskt!

Så äckligt ljust vettu. Från att legat vid en pool och sen ut i den kritvita sanden gjorde så att vi fick leda varandra ut ;-)
Blir ett famljepack i botox efter nåt år om vi ska fortsätta kisa på det här viset;-)

Nu ska jag kissa, sen ska vi packa ihop picknickväskan innehållande räkor,dip, krabba, öl, subway och chips och se den fabulösa solnedgången. Vill ni se bilder på det också?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar