söndag 1 februari 2009

En återblick!

Igår var jag på Hela Huset Gungar. Vad säger man? Jo att jag är trött idag. Inte lite fistrött utan onormalt trött. Jag kan inte sova när jag dricker så jag la mig runt 02.20 och vaknade 06.30, men då har jag vaknat till flera gånger under den lilla tiden. Så idag ser man ut som en sliten, gammal, blekfet, 7-barnsmamma som har rökt i 29år. Håret står rakt upp efter all tupering igår och andedräckten är som en doft av en nybakad hallonpaj. "I´m sooo Sexy, hell yeah".

Som tur är så har man ju världens bästa föräldrar som bjöd ned sin stackars dotter på kålpudding, potatis och lingonsylt, som jag hävde i mig som om det vore den sista måltiden i livet. Nog om det, hon visade även lite kort från USA som inte jag har så nu drömmer jag mig bort en stund.


Mina söta troll framför alla fina sandslott.

Här sitter Milton i morfar Baloos trygga famn.

Gustafs är ju inte den största metropolen i världen så jag vill ju gärna ut och resa och se något annat än Pärlan, Ica Gustafs, Enbacka Skola, Bageriet och självklart Hydropumpen vid Slättgärdet. Så ikväll kommer några vänner över och vi ska kolla om vi ska boka en resa till Egypten. Jag har hört både positivt och negativt om landet, men på bild så ser de ju fantastiskt ut!

10 kommentarer:

  1. Hej, jadu, jobbar på Onoff, men jag hittade på dej genom Malin Blombergs blogg, så kanske kan va därigenom. =) Mvh Ida

    SvaraRadera
  2. Dina barn är så himla söta måste jag säga. Jättefina bilder du har på din blogg!

    SvaraRadera
  3. Hej hej.... guuud va glad jag blir att du gillar vårt hem,,,, vi donar å grejar för fullt,,,, så lång väg kvar innan allt ä bra,,, sen blir de la till att börja om =) Och inspiration försöker jag ju att ge!!!! så tack tack,,, superkul...

    - Jag skrattade åt din bakfylle beskrivning,,,, haha de känner jag absolut inte igen =) =)
    Jag älskar KÅLPUDDING,,,, fy vad du gjorde mig hungrig å sugen på de nu!!!!

    - Smyg du på bara inne hos mig,,, det tycker ja bara är mysigt!!!!

    Stor kram josse

    SvaraRadera
  4. Jag måste bara fråga, nu när jag läser att du varit på hela huset gungar. Du har möjligtvis inte tränat på Svea? Känner igen dina barn så himla mycket och jag bodde i Borläge förut innan jag flyttade till Skåne, och då jobbade som barnpassare och funkykidzinstruktör på Svea!

    SvaraRadera
  5. Ni kommer nog få det underbart i Egypten om ni åker, jag har bara hört positivt därifrån.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  6. du har verkligen en heeelt fantastisk blogg! klickade in mig här lite snabbt och nu har jag faktiskt suttit i typ timme och läst nästan alla dina inlägg. du är grym! och det menar jag verkligen. denhär bloggen ska jag börja följa slaviskt!

    SvaraRadera
  7. Åh vad härligt det med sol och värme! Hoppas du hade kul igår!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Jaså, du är oxå en sån där självplågare som är uppe med tuppen efter utekvällar. Här har du en till, men jag resonerar som så, det är bättre att gå upp innan man hunnit bli bakis liksom.. Nä jag kan fan inte sova länge...
    Nu för tiden blir man ju bakis bara av att höra ordet "utekväll". annat var det förr. För att inte tala om efterfester, fy så hemskt. Det skulle man verkligen inte klara av nu. Jag blir förresten alltid så hungrig när jag är ut, så Mackan får snällt hänga på hem extra tidigt bara för att jag dör av hunger annars. Ha ha, vilken gammal nucka man blivit.

    Egypten, har hört både och. Minussidan: du lär få mycket hugg i alla fall (fast det kanske skulle ha varit på plussidan.) och så får man slå bort säljarna och taxikillarna försöker alltid blåsa en på pengar. Plussidan: underbara stränder, otroligt fina hotell, hög standard, ok mat...
    Sol finns det i alla fall gott om, och det är väl huvudsaken.

    Go for it!

    SvaraRadera
  9. Hej bruden!
    Du har något hos mig om du vill......:)
    Kraaaaam

    SvaraRadera
  10. Heeela huset gungar.. åh det va inte igår.. va kul! Ja nu längtar jag tills jag får modigheten att gå ut *s* man har ju blive lite skygg nu.. =)) nejdå.. men kroppens har haft om möblering sen sist så jag måste möblera tillbaka igen *s* .Kålpudding det var precis vad vi åt igår. Fast min pudding blev en kålfräs med köttfärs o pottisar o sås.. Hmm måste ha missat något. Men det var gott ändå... Hoppas att du hade en superkul kväll !!! Tjoff!

    SvaraRadera