lördag 21 februari 2009

Vad tror ni?

Den här klänningen borde väl passa en 2-barnsmamma men en hängröv som celluliterna har erövrat och en hängbuk som man får stoppa in överflödigt skinn i trosorna. Det är väl bara är att hålla in magen va?

9 kommentarer:

 1. Haha, perfekt outfit, ska jag med mina (minst) 10 extra kilon köpa till semestern *fniss*
  Har läst igen dina senaste inlägg, skrattade gott - du är kul!
  Kan tänka mig hur det lät i bilen när ni körde fast....
  Härligt med scotertur och våfflor!
  Ha det gott
  Kram
  Jessica
  Ps utlottning hos mig!

  SvaraRadera
 2. Klart den passar, du har väl knappast nån hängröv. Om det nu mot förmodan skulle vara fallet så finns det ju såna där helkroppsstrumpor som håller in och puffar upp, eller så finns det ju silvertejp.
  Jag köpte en klänning till ett bröllop förut som är en stå upp klänning, alltså den är så tajt att man inte kan sitta i den. Tyvärr sprack den i arslet på väg till festen när jag satte mig i bilen, så jag fick snällt åka hem och byta. Det du! Friskt vågat är hälften vunnet. Tur att den inte sprack PÅ festen, men å andra sidan, ingen har väl dött av att se lite röv förr.

  SvaraRadera
 3. Snälla Fina! Det finns inget på din kropp som hänger. Om du så fick 10 ungar så skulle du inte ha en bristning eller överflödigt skinn.Du skulle passa skitbra i den där klänningen.Den var UNDERBAR!!

  SvaraRadera
 4. men det är ju klart att du ska skaffa den klänningen....i vissa kulturer så anses det ju sexigt att se ut som du beskriver.
  Som småbarnsmamma ska man vara stolt över de kurvor som graviditeterna gett en...sägs det ju....
  kram Anna

  SvaraRadera
 5. Håller med anonym... Det finns väl inget som hänger på dig och vadå hängröv??? Det är då inget mot mina extra volanger :D
  Pucko ;)
  kram

  SvaraRadera
 6. Ja visst läser jag böcker, det är ju det bästa som finns. Förresten så är vi barnfria lite titt som tätt, farmor brukar ringa och fråga ifall dom får sova hos henne. Så lyxigt har vi det. Marcus var ju ut med kompisarna, så jag var alldeles allena. Mörkrädd som jag är måste jag läsa tills jag somnar, he he. Grannarna erbjöd mig sängplats, men det känns lite löjligt att sova borta när man har 100 m hem liksom.

  SvaraRadera
 7. Hej Fina !!!

  En undran Fina ?????

  Var sitter din häng mage då ?
  Bara undrar,,,,

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Ja, en sån skulle man ha :)
  HiHi!!
  Men den passar säkert jätte bra på dig!

  Ha en jätte bra kväll.
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 9. *S* toker ! Nej du.. Om jag skulle vare den dära modellen i denna dära klänningen så hade det sutte ett par extra badringar runt höften o midjan. Badbollen jag svalde förra året pös ut o förvandlades till badringar i stället. Hmm nej du, Du blir Kanonsnygg i den. Fastän jag bara sett dig i bildformat. =)

  SvaraRadera