måndag 23 februari 2009

Mycket man vill ha...

Jag tycker ju att gladiatorsandalerna är grymt snygga! Vill själv ha ett par men är i valet och kvalet. Va fan måste alltid klacken vara så hög. För det första så om jag tar på mig ett par sånna med 10cm klack så blir jag 187cm över havet. Nästan 2meter lång om jag tuperar håret. Värsta trans-varningen juh! "Öjh kolla en transa"!!

Men visst är dom coola och snygga!

Man kanske kan kapa av lite från låren, ja bara en så där 5cm. Kan Michael Jackson gå från neger till vit så borde man kunna fixa till det också.


Man får väl köra 0 cm sulan iår igen då. Men håll med om den med klack är betydligt snyggare!

7 kommentarer:

 1. Jorå, det finns i vissa afrikanska kulturer, där det dessutom anses snyggt med bristningar och då gärna på FLER ställen än vad som är normalt att få vid en graviditet, tex armar, tycker de är supersexigt...
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Man kan inte få allt honey! Det är ju såååå snyggt att vara lång. Skit samma om du blir 2m. Det är ett världsproblem som alla supermodeller har! Köp de med klack och köp ett par platå till Mangan. Han vill väl vara med där uppe på toppen!!

  SvaraRadera
 3. men hallåå.. det är snyggt att vara lång.. jag då 1.60 fast mannen min tror att jag är 1.40.
  Hmm undra om han menade runtom =))
  i allafall på badringarna så är man 1.40.. Du kommer o bli snygg i vilken doja du än väljer. Var själv idag o kika på dojor. Blev kär i många par. Men jag fick inte hem ett endaste par.. =((

  SvaraRadera
 4. Nä men för tusingen, jag tycker dom utan klack är sjukt snygga. Och förresten, hur troligt är det egentligen att gladiatorerna gick i högklackat? Jag skulle kunna ta dom benstumparna som blir över när du amputerat färdigt, jag är ju bara 1,62 så jag behöver alla centimetrar jag kan få.. Har du lite bröst till övers så tar jag gärna dom oxå. Som tack kan du få mina bilringar.
  Du är så snygg att du borde ha gängstryk när du klagar.

  kram kram

  SvaraRadera
 5. Gillade också dem utan klack. Jag kan inte ens gå i klackat. Det blir som Bambi på hal is :D Jag är dessutom längre än min man så det skulle se sjukt ut om jag blev 1-1.5 dm längre :D
  Kram

  SvaraRadera
 6. Alltid roligt att hitta nya bloggar man inte varit in på. Så himla fint hus ni har. Stugan i Lofsdalen skulle jag inte heller tacka nej till, vilket toppenläge. Kommer tillbaka.
  Kramar Anette

  SvaraRadera
 7. Hej.

  ja hon är kanonduktig... tur att han ser lycklig ut för han var allt annat än glad. hade somnat i bilen på väg till fotningen & väcktes på fel sida..

  Fina skor du visar.. jag har ett par utan klack, jag är också ganska lång... men jag tycker inte det gör något om man blir extra lång heller..

  Kram

  SvaraRadera