söndag 4 januari 2009

Vädurar!

Nu ni vädurar där ute, har ni kollat ert horoskop för 2009 där ute? Det har jag, ser ju bra ut som det gör varje år. Kärlek, arbete, lycka och pengar kommer bara rulla in i mitt liv. Nu har jag levt i 27 år och horoskopen har aldrig stämt in men jag kollar lika nyfiket varje år.
"För Väduren innebär 2009 mycket kärlek och romantik. Från och med Januari och fram till Mars, finns det någon som önskar ha din uppmärksamhet och ditt intresse. Denna någon kommer att försöka att göra allt för att vinna din respekt och ditt gillande. Detta har en positiv effekt på dig. Helt plötsligt, skulle du vilja eliminera alla hinder. Du gör allt för att bevisa att du är värd den här personens respek. Du gör de nödvändiga förändringarna och du kan räkna med en långvarig och mycket lycklig kärleksrelation.


Under 2009 ställs du inför viktiga beslut i ditt yrkesliv, på grund av de två förmörkelserna som sker i ditt tecken. Förmörkelser associeras ofta med förändringar. Den första förmörkelsen sker under mars månad och då står det plötsligt klart för dig vilken inriktning som du skulle vilja ta i yrkeslivet. Du kommer inte att nöja dig med detta. Du kommer att fundera över alla nya möjligheter som finns. Den andra förmörkelsen sker i september. Då känner du dig mogen för att säga upp dig och börja med ett nytt projekt eller ett nytt arbete. Det kan hända att du samtidigt kommer att bryta med gamla arbetskamrater.
Bla Bla läs mer här http://www.twice.se/horoskop-vadur-2009.html ... Hoppas det med arbetet stämmer in. Jag är fortfarande förvirrad om vad jag ska göra med mitt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar