måndag 12 januari 2009

Måndag 12 Januari

Kl 05.30 ringer väckarklockan. Jag rusar upp, på med kläder, mascara, 3 stekta ägg och ett glas Berocca. Väcker Ebba & Co. Puss & Kram och hej då! Sen iväg till jobbet. Väl där så fanns de inget att göra så jag fick åka hem igen...suck! När jag har ställt in mig på att jobba så vill jag jobba!! Aja hem igen då. Ebba åkte med Mangan ner till skolan och jag och Mille kollade på Karlsson på taket. Åh vilken härlig människa Karlsson är, skitrolig!

Förra veckan var jag & Seabeach på Wayne´s Coffe och fikade och då åt jag en Biscotti. Den var grym! Så idag passade vi på att baka en omgång Kardemumma-Bicottin. Dom var jättegoda! Efter Mille har sovit så ska vi göra negerbollar, det är mer Milles smak, men mamma kan nog och trycka i sig ett antal! Allt som är sött slinker ner utan som helst problem och lägger sig såå fint runt rumpan och låren, som mamman inte orkar träna bort heller. Äh man lever bara en gång!

4 kommentarer:

 1. Tack söta för de snälla orden på min blogg.

  JAg är som du, äter sött men är liite för lat för att orka träna bort det=)

  Jag skaaaa göra det, bara inte idag=)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jobbar du med kaffegrejen nu? Har också lite jobbrist. Vill hitta ett roligt jobb där man tjänar massa pengar. Tips? Tycker fan du kan bjuda på en kaka! Skicka hit, tack :D
  Kram Therese

  SvaraRadera
 3. Hejsan i stugan!
  Du har något hos mig!
  :)
  Ciao

  SvaraRadera
 4. Hej! Tack för titten på min blogg. Svar på din fråga: Ja det är photoshop jag anävnder för att redigera bilder och göra olika kollage. Fin bild på dina barn på din header. Såg onekligen gott ut med biscottin! Ha en bra dag.

  SvaraRadera