lördag 3 januari 2009

H.O.C.K.E.Y

Idag vräker bara snön ner, helt fantastiskt! På morgonen åkte jag och Milton ner till Pärlan och fyndade en bob för 50kr. Perfekt nu när snön kommer!
Sen åkte vi iväg och testade Miltons skridskor, som han fick när han döptes, så det vart premiäråk efter 2,5år.
Han var som Bambi på hal is. Så söt så. Men med lite övning så blir det nog bra. Vi tänkte gå till bageriet efteråt eftersom de ligger precis bredvid men de var stängt! Varför har man stängt en lördag??

Snart ska vi iväg till Johanna och Tony på mat. Ska bli gott och trevlig! Jag är så jävla avis på dom för dom åker till USA imorgon!! Jag vill med!!!!! Snälla ta mig med!

5 kommentarer:

 1. Visst e dom underbara ungarna!!!
  Ett riktigt gott nytt år önkar jag dig om än lite försenat...
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej hej!
  Vad kul att du lämnade en kommentar i min blogg!!! Och kul att höra att nån mer är med i klubben för icke lantlig inredning :)
  Ni har också ett riktigt fint hus, du verkar dock ha mycket mer ideér än mig...dessutom verkar du vara en riktig ubermorsa.
  Gott nytt år!
  Kristin

  SvaraRadera
 3. HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!

  SvaraRadera
 4. hejhej! vilka underbara bilder på dina barn.. när jag var liten fick jag skridskor med spännen, jag älskade att åka trots att jag också var bambi på hal is :)

  tack för din kommentar inne hos mig :) vi älskar vårat nya rum, känns så vilsamt och mysigt! kör liiiite lantligt men mest new england inspirerat med vår egen twist :)

  ska kolla runt mer på din blogg nu, så kul med "nya" bloggar (ny för mig)

  stor kram sara

  SvaraRadera
 5. helloj igen :) jag tackar o bugar för de snälla orden.. vi vill ju att vårat hem först och främst ska vara mysigt och hemtrevligt, och inte se för stelt ut.. så vi går vår egen lilla väg. hatar när det känns stelt och att man inte får röra saker eller sitta i soffan.. vårt hem är till för att användas.. om jag bodde i ett helt shabbat hem skulle jag vara rädd för att behöva tvätta hela tiden eller för att de som kommer tror det bor en gammal tant hos oss *skämt åsido*

  stor kram sara

  SvaraRadera