söndag 2 januari 2011

This is the start of something good!

 Jaha då har ännu ett år gått...tragiskt vad fort det har gått! Jag och Magnus låg och pratade om det igår och man får ju en klump i magen att Milton blir FEM år och Ebba TIO år. Men jag står kvar på mina 27 år, det är ju skönt i allafall!

 Ebba är i Thailand i en månad med sin pappa medans vi är hemma i kylan! Så idag tog vi skrillorna och gick till rinken här i byn.
 Jag och Milton är ungefär lika bra att åka, tur att vi har gamla leksands "proffset" Magnus Brandt med oss som visar hur skären ska gå....
 One Big Happy Family...saknar lilla Ebba bara <3
 Det här året ska bli ett betydligt bättre år än 2010... det har varit ett kämpigt år men tillsammans är vi starka och det stämmer verkligen!
Jag har ju skrivit om att jag har så mycket drömmar som jag vill uppfylla och det här året ska det sparas för fullt så vi kan få uppfylla i alla fall en enda dröm! Man jobbar som ett as för att tjäna pengar men jag vette fan vart pengarna tar vägen?2 kommentarer:

  1. Kan det vara usa drömmar...???
    Fina du vet väl att det inte är inkomsterna man blir rik på utan de små utgifterna.....lycka till ;)

    SvaraRadera
  2. är det så anna? Jag har ju inga små utgifter utan bara stora ;-D Så där sprack det haha!!! Jaaaa det är bla usa drömmar...vill verkligen dit!!

    SvaraRadera