torsdag 20 maj 2010

En svart/vit återblick...

Sitter och tittar på lite gamla kort från sommaren 2009.
Den här dagen gjorde vi en utflykt till Orsa. Vi började med en picknick i Nusnäs precis vid Siljan.

Planerna var att åka till Orsa Björnpark, sen till Orsa Camping och bada. I bilen påväg upp så frågade vi vad dom helst ville göra och dom ville helst bada med Magnus stod på sig för han ville verkligen till Björnparken.


Men det Magnus inte visste var att hela Björnparken består av en lång...ja en riktigt lång backe. 70 graders lutning typ.

Så när vi väl kom dit så kom det vi hade väntat på...tjatet..."mamma ska vi inte bada snart".... "jag orkar inte gå mer"..."kan vi inte åka nu"...
aaaa va härligt det är med tacksamma barn =)
Så dom där 500kr för inträde hade vi lika gärna struntat i och köpt massa glass för pengarna!
När vi kom till Orsa Camping så fick dom äntligen bada! Jag tror mer att det är föräldrarna som försöker gottgöra sitt samvete genom att åka till olika parker och betala dyra inträden, när det i själva verket räcker med några timmar på en strand och en lekpark! Men nu fick då Mangan se sina björnar...hoppas det var värt de Magnus =)

2 kommentarer:

  1. Ha ha, jag känner igen det där. Mina bar var till björnparken förra sommaren med sin farmor. Det enda dom pratade om när dom kom hem var att dom fikat och ätit kalla pannkakor :-) Några björnar verkar dom inte sett!

    SvaraRadera
  2. haha ja du ser! nää tror det räcker med bad och picknick för att ungarna ska va nöjda =)

    Allt bra annars??

    /Fina

    SvaraRadera