tisdag 4 maj 2010

BARCELONA
24 April satte vi oss på planet mot Barcelona. Vi hade en jäkla tur att den där förbannade vulkanen Eyjafjallajökull tog en paus så vi kom iväg!

Vi hade ju inte vågat bokat något hotell eftersom vi inte visste om vi skulle komma iväg men som tur var så fick vi tag på ett precis vid havet. Front Maritim, ett 4-stjärnigt hotell men inte i mina ögon direkt.
Det Milton mest såg framemot var att få bada så det var det som blev prio ett på listan. Här ovan ser ni Lill-Biff och Stor-Biffen.
En liten rockstjärna måste ju besöka en cool rock-restaurang, så det fick bli ett besök på Hard-Rock Café. Fan vad jag älskar dom restaurangerna. Lika god mat vart man än i världen befinner sig.
Vi tog en turist-buss runt Barcelona, precis som alla andra turister. Magnus tycker det är töntigt men jag slickade skägget medhårs så jag fick med han på en tur. Hittade på en jättemysigt torg med denna fina kyrka. Fick bli en Starbucks-kaffe och en glass.
Vi är ju familjen som aldrig har tur...och så blev det även denna dag. När man för en gångsskull lyckas ta sig till världskända Las Ramblas så är tamefan varenda butik stängd!! Men hallå, Barcelonas affärer ska väl ha öppet en söndag?? Tillochmed Borlänges butiker har ju det....men icke Barcas. SKANDAL!
Men efter nån timme på bussen så hoppade vi av vid hamnen och hittade den här mysiga restaurangen och som pricken över I:et så låg det en galleria bredvid som var....ÖPPEN!! Tjingtjing! Köpte två linnen men sen vart det tydligen asbråttom för Mangan att åka så vi hann bara några butiker. Vart ju billigt iallafall!
"Because he´s worth it!"

Kl 14.00 på måndag var det dags för entré på MSC Splendida....och vilken entré det blev......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar