onsdag 21 april 2010

Åter ett nytt resmål i familjen Hattianos Värld!

Om allt hade gått som planerat så hade jag sett hela världen tror jag! Mamma fyllde 60år igår och vi skulle samla hela familjen och resa iväg. Vi bestämde Kroatien men bytte till Florida, bytte igen till Dubai, bytte igen till Vietnam, bytte åter igen till Dubai, nää vi byter igen...denna gång till Rhodos! Så vi bokade ett super hotell men tyvärr så vart mamma tvungen att operera huvudet så vi vart tvungen att avboka resan. Tur var väl det nu när den där äckliga vulkanen blossar för fullt. Men jag och Magnus vill verkligen ut nu i vår och resa så vi bokade en kryssning i medelhavet med wondercruises.
Så om allt går som det ska så flyger vi till Barcelona på Lördag, där utgår båten ifrån. Fast vi tänkte rumla runt på Las Ramblas i två dagar


Risken finns att vi kommer bli uteliggare i 2 dagar för vi har inte bokat hotell än, men man får se det som en upplevelse om det skulle bli så!
Måndag kl 10.00 så sitter jag och E´l Magnusisimo på balkongen på båten och sipprar på en sangria och njuter av utsikten och väntar tills båten anländer till Afrika, Tunis närmare bestämt. Nu jävlar ska jag köpa en souvenir på varje ställe. Men va fan köper man i Tunisien? En neger kanske? Kan ju va kul att ha sittandes i bokhyllan! Eller en afrikansk parfym kanske...men hur fan luktar den? Banan, svett och sand?
När vi vaknar dagen efter så står båten i hamnen i Valletta på Malta. Blir väl mest att kika runt, sola och bada lite. Magnus vill ju gärna visa sin håriga bringa så jag lär väl låta han göra det då.
Dag 4 så kommer vi till det stället jag ser framemot mest Sicilien! Medans Magnus ölar med Maffian så sticker jag och Mille upp på Etna. Nä men jag fattar inte hur jag ska hinna se allt på 11immar!
Dag 5 står Rom på schemat. Där blir det en äkta pizza och titta på alla människor. Jag kan sitta i timmar och bara titta på olika människor som strömmar förbi.
Dag 6 så stannar vi i Genua i norra italien för att strosa på torget och man måste väl kika in i San- Lorenzo Katedralen och be om ursäkt för alla mina synder!
Dag 7 ska vi till Frankrikes näst största stad Marseille och köpa tvål! Det var det sista stoppen på resan och nu väntar bara återresan till Barcelona.
Man får väl hoppas att den där förbannadeskitvulkanen har slutat blossa så vi får flyga hem också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar