torsdag 22 oktober 2009

Woopsie Daisy!! Ett nytt inlägg

Då så mina vänner och ovänner så kommer det äntligen lite nya bilder från Lofsdalen!!
Jag och Brandtas tog Ådin ut på en dagsutflykt och for norr ut!


Efter ca fyra timmars åkandes genom skog och skog och skog och sveg och skog så var vi framme vid vårt lilla paradis. Lofsdalen är som gjord för stressade människor som vill komma ifrån vardagens stress och bestyr. Det är så lugnt och stilla här uppe nu. Blir väl mer fart när säsongen kommer igång men det är inte i närheten av Sälens hysteri. Skit samma, ni är ute efter bilderna eller hur?!

Här ovan ser taket ut i huset. Rejäla stockar! Precis som det ska vara :-)
Väggarna har Kvarna målat några gånger och snart går han på golvsocklarna. Jag tycker det är så snyggt när man ser sprickorna i stockarna. Golvet har "Golvslipar´n" från Gustafs slipat och lagt på en skyddande färg. Vart kanon!

Badrummet vart inte som vi hade beställt. I dusch-hörnan skulle det gå upp svart kakel på väggarna men det blev ett missförstånd så det blev helvitt. Det är som det är men det blev ju snyggt ändå. Ingen idé att hänga upp sig på det. Till höger blir det bastu.

Dom snyggaste altandörrarna man kan ha enligt mig och kolla utsikten! Love it!!
Matrummet. På loftet ska det på staket som ska målas vitt.
Det händer mycket i Lofsdalen nu. De håller på att bygga ett nytt aktivitetshus i direkt anslutning till skidbacken. Det kommer bli bowlingbana, lekland, servering med fullständiga rättigheter mm. Kommer stå klart i December. Norrmännen älskar Lofsen och dom har satsat flera miljoner där uppe, vilket jag tycker är super kul. Byborna är väldigt mån om att inte Lofsdalen blir för stort utan dom vill behålla den charm som byn har. Efter aktivitetshuset så tycker inte jag heller att det behövs någe mer!

3 kommentarer:

 1. Faan va snyggt de blivit,ser helt annorlunda ut från då vi va där.
  Ska bli kul å se allt live när allt ä klart å möbler har kommit in.
  De kommer ju att bli klockrent :-)

  SvaraRadera
 2. Jösses vad snyggt det blir Fina!! Det kommer bli ett riktigt paradis när det blir klart :)

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 3. Men hallååå, så snyggt !!! Fick en känsla av: åååh så där vill jag oxå... ska bli kul och se när möblerna är på plats oxå.. Såå Nice ! Kul med ett inlägg.. =) // Johanna, psst har en ny blogg, joleylas har blivít Julias blogg..

  SvaraRadera