onsdag 10 juni 2009

Stockholms weekend med Kungen och Kungen och Kungen

Det är inte varje vanlig fredag som man kan ligga kvar 7½minut extra. Men ifredags var det ingen vanlig Fredag, för vi skulle till Stockholm! Tänke slå på stort att gå på Kung nr 1- Bruce Springsteen. Den hetaste 60 åringen i ett par skor.
Efter vi checkat in på hotellet så drog vi ner på Hard Rock Café och mötte upp andra Borlängebor. Laddade upp med cider och öl och väldigt god mat innan vi gick till Stadion för some consert.

Vi fick inte första parkett direkt


När man inte får se gubbarna på nära håll på konserten så får man ju fixa det på andra sätt! Drog med mig Magnus och brossan på en liten promenad runt Grand Hotel, och vem pluppade ut där då? Jo, Mr Clarence Clemons, saxofonisten i bandet. Men Bruce kom aldrig ut tyvärr!

Jag stod så nära att jag hade kunnat hoppat in i bilen. Skulle ju vart skoj att se reaktionen.
Änt´ä fint i Stockholm! Ja du är också fin Magnus....
Som om inte det vore nog så lyckades vi hamna mitt i kortegen med kungafamiljen. Dom kom åkandes i 180km/h med häst och vagn. Men jag hann se dom lite, dom såg väldigt tjusiga ut!
När man då har sett ena delen som "styr" Sverige så vill man ju gärna se den andra delen också! Så då hittade vi på Fredrik Reinfeldt. Inte lika kul men ett kort kan man ju ta.
Sån här folkstormning är det aldrig på Ica Gustafs när jag handlar....undra varför?!

4 kommentarer:

 1. Åh you´re alive...
  Herregud, jag har varit nära att ringa scotland yard flera gånger för att jag varit så orolig över var du tagit vägen.

  Och bara så du vet, jag tänker minsann ALDRIG mer skotta grus. Fatta vilket lidande jag går igenom nu, en jävla blåsa i handen, handsprit typ tusen gånger om dagen och till råga på allt så är jag lite snuvig! Det är fruktansvärt synd om mig serru!

  Kul att du är tillbaka!!!

  SvaraRadera
 2. Vilken tripp! Tror inte jag kommer att stöta på lika många hottisar i Götet till helgen. Vill man se kändisar är nog Stockholm the place to be! Eller helt enkelt vid din sida, du var ju riktigt bra på det där!

  SvaraRadera
 3. Inte på Ica här heller :O Vilken toppenhelg du haft:D

  SvaraRadera
 4. Kikar in för att se om det stod ngt nytt här... Ha en trevlig torsdagkväll.

  SvaraRadera