lördag 14 mars 2009

U2..

Tre hela timmar har jag suttit med Ticnets hemsida framför mig och väntat efter att få biljetter till U2. Kan tala om att efter två timmar så kändes hoppet rättså ute att ens få några biljetter. Vi som hade bokat hotell och allt. Men då fick man det härliga beskedet att de kommer släppa ytterligare en spelning på lördagen. Och vips så satt jag med fyra stycken biljetter! Jag blir så irriterad på folk som köper upp sig på flera biljetter och sedan säljer dom skitdyrt. För när jag hade fått mina biljetter så kunde jag gå in och köpa ännu fler biljetter utan att stå i kö, så det förklarar ju varför det ligger massvis biljetter ute på Blocket efter bara några minuter.
När det kom ut att U2 skulle spela i Sverige så ringde vi direkt och bokade rum på Elite Plaza Hotel. Där bodde både U2 (sist dom spelade på Ullevi), Robbie Williams och Bruce Springsteen. Så det var ju det självklara valet av hotell.
Det fanns bara ETT rum kvar när vi bokade, så vi fick ett Deluxe rum. I den här sängen kommer jag nog kunna ligga och peta ur navelludden på Mangan utan några större problem! Nice!!
Här kommer ni se Mig och Magnus sitta och dricka paraplue-drinks och hallonsoda för Magnus del.... ni vet ju hur han blir om han dricker annars :-)

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att ni fick biljetter till slut. Snacka om lyxigt boende, hoppas U2 bor där nu också så att ni kan för/efterfesta tillsammmans också :)
  Kram Therese

  SvaraRadera
 2. Åhhh vad kul att sova på det hotellet.....jag vill meeeee´deeeee´!! Men vi ska sova hos min kompis syrra.... men vi tar nog en tur till det hotellet å kollar lite...ha haaa
  Om jag ser dig så kommer jag fram och säger Hej!! Här är Zinkbaljan!!! Men ni kanske kommer på lördan...dit ner, jag vet inte om vi är kvar....
  Ja, jaaa ser jag dig så säger jag Hej!!

  Ha en bra ...söndag...!
  Kraaaam

  SvaraRadera
 3. cooolt ! idag 19/2 har du namnsdag, såg det i almanackan nyss.. Grattis ! =)

  SvaraRadera
 4. ja visst är han hot.. eller kanske inte. Det är förresten Arons mössa.
  Man ska förresten vara tacksam över att han HAr kläder på sig, han har nämligen en benägenhet att vara naken. Ingen syster ska behöva se sin bror naken så många gånger som jag har...

  Japp, visst tusan är man kändis nurå serru... men jag är lite besviken. Inte en enda har bett mig om autograf än, vad tusan krävs egentligen. Och för den delen så har inte Bindefelt hört av sig heller. Surt!

  SvaraRadera