fredag 28 oktober 2011

Disco

Ikväll kom Ebba från sin pappa efter två veckor där, så man har ju längtat som en tok efter henne. Det första hon säger när man träffar henne är "ikväll ska jag på disco".. Jag som hade hoppats på en myskväll!


Det får bli myskväll med bara miniMille istället:-)



onsdag 26 oktober 2011

H&M

Var in en snabbis på Kupolen på lunchen och köpte en dunjacka åt Mille. 199:- på H&M. Han är så jävla söt i den där jackan och en mössa neddragen så dom små bruna ögonen precis sticker fram vi mösskanten. Ebba ska också få en ny men är man 10 år då får inte mamma bestämma längre utan då ska lilla damen med in och bestämma själv och jag kan säga att vi inte har samma smak så det blir långa diskussioner innan vi kommer överrens, men det slutar ju alltid (nästan) att det blir den hon vill ha.

Jag hittade iallafall en blivande kille åt Ebba på H&M shop online.... Det borde väl jag få bestämma?!

tisdag 25 oktober 2011

Olja & Piller!

Idag blev det en lunchklippning av luggen. Äh jag var för feg för att klippa en riktig lugg så det blev en snedlugg .... som knappt syntes ... men däremot så tyckte hon att jag behövde ta hand om håret mer... no shit?! Fan va tråkigt det är med hårinpackningar och sånt. Jag vet att det behövs men det blir aldrig av!! Jag köpte iallafall en olja som skulle va toppen, Moroccanolja. Läs mer om superoljan här.


Men det som tydligen inte syntes alls på mitt hår var att jag ätit dessa piller i ca 3veckor, 2ggr om dagen. Dom skulle ju också va så jävla bra. Men jag knaprar väl på då och så får vi se om det händer nåt magiskt snart =)

Purvarmt

Nu är det inte purvarmt när man går till jobbet längre men nog är det bra härligt med olika årstider!



lördag 22 oktober 2011

Hockey!

Lördag igen och det är åter dags för Björnligan. Det är så roligt Att se dom små stappla sig fram men shit vilka framsteg man ser på bara några gånger!



Stolt hockeypappa som kollar Milles åkning!


- Posted using BlogPress from my iPhone