torsdag 16 april 2009

Ett växthus is snart in the house!


Idag har jag lyckats blivit ett år äldre. Och med det så kommer rynkorna bli fler, celluliterna kommer bli djupare, man tycker 18-åringarna klär sig vulgärt och så blir man att må kasst när man dricker en eller tre cider för mycket. Och vem fan tyckte det bara blir bättre med åren?!!
Skitsamma, det finns bot måt sånt!
Vet ni vad jag ska köpa? Ett växthus. Kanske inte lika fint som på bilden men ett sånt där vanligt. Kommer det också med åren?? Jag ska iallafall så gurka, tomat, paprika och massa blommor. Min familj får nu räkna med halvdöda tomater och urtorkade gurkor i salladen, jag glömmer så lätt att vattna! Så direkt när kälen går ur marken så kommer det stå ett på gården. Jag mailade in till "Sök & Finn" idag i mammas namn så nu får hon väl en chock imorgon när de ringer folk och vilja sälja växthus till henne :-)

torsdag 2 april 2009

snaaaart så...

Jag vet, den skulle vart klar till Jul men det blev den inte. Här ser ni övervåningen, eller loftet rättare sagt. Kommer bli grymt bra! Nu är det bestämt att de kommer resa huset veckan efter påsk så nu börjar man se ljuset i allafall.
Så här vill jag att vårt nästa hus ska se ut, visst var det schnyggt!